Šta muškarci vole da vide na devojakma? (foto: Instagram)
Šta muškarci vole da vide na devojakma? (foto: Instagram)

Istraživanje koje je nedavno sproveo sajt Who What Wear otkrilo je koje komade odeće muškarci najviše vole da vide na devojkama. Od klasične male, crne haljine do bluze sa spuštenim ramenima, ovo je 10 stvari koje svaka devojka ima u svom ormaru i uz koje će biti neodoljiva suprotnom polu.

Mala, crna haljina

(foto: seamsfordesire)
(foto: seamsfordesire)

Savršena mala, crna haljina je apsolutno neophodan komad u ormanu svake žene. Idealna je za specijalne prilike ili neku opušteniju varijantu i u njoj ćete se i osećati i izgledati neodoljivo.

Visoke potpetice

(foto: Pixabay)
(foto: Pixabay)

Svakoj ženi potreban je par vrtoglavih štikli za posebnu priliku. One će naglasiti vašu figuru, popraviti vam držanje i stvoriti optičku iluziju o dužim i tanjim nogama.

Nešto crveno

(foto: Dulceida)
(foto: Dulceida)

Postoje neki komadi odeće koji naglašavaju žensku senzualnost, a crveni odevni predmet je jedan od njih. Naučnici kažu da su žene obučene u crveno privlačnije muškarcima, bilo da je u pitanju samo crveni karmin.

Gola ramena

(foto: apairandasparediy)
(foto: apairandasparediy)

Ništa nije seksipilnije muškom polu od ženskih golih ramena. Top haljine ili bluze su veoma seksi i sjajan način da pokažete malo kože bez da otkrivate previše.

Pripijena haljina

(foto: lulusdotcom)
(foto: lulusdotcom)

Tanka je linija između seksualnosti i vulgarnosti, ali je poenta u tome da ne otkrivate previše toga odjednom. Pripijena haljina ne zahteva duboki dekolte ili kratku suknju kako bi izgledali zavodljivo, jer ćete već u tom tesnom komadu odeće privući znatiželjne poglede svih muškaraca.

Kožna jakna

(foto: Vogue.es)
(foto: Vogue.es)

Ovo je svakako jedan od onih komada odeće koji nikada ne izlazi iz mode i sjajno izgleda na svakoj devojci uz bilo koju odevnu kombinaciju.

Čipkani detalji

(foto: areasonablydressedwoman)
(foto: areasonablydressedwoman)

Teško da je ijedan drugi materijal toliko romatičan kao čipka. Može biti slatka, zavodljiva ili seksi, u zavisnosti od namere i prilike. Samo jedan čipkani detalj na bluzi je dovoljan da momcima zagolicate maštu i delujete privlačnije.

Gola leđa

(foto: LAcooletchic)
(foto: LAcooletchic)

Ovo je trendi, seksi stil koji obožavaju i muškarci i žene. Haljine i topovi bez leđa su sjajni komad odeće i odličan način da pokažete malo kože bez da budete vulgarni i napadni.

Farmerke i bela majica

(foto: Romwe)
(foto: Romwe)

Nekada su najjednostanije stvari najbolji izbor. Uvek ćete sjajno izgledati u klasičnom svetlom ili tamnom džinsu i običnoj beloj majici, a tu odevnu kombinaciju već svaka devojka ima u ormaru.

Sportska odeća

(foto: Kenza Zouiten)
(foto: Kenza Zouiten)

Mnogim ženama trenerka ili helanke nisu uopšte seksi jer je to odeća koju nose u teretani. Ali muškarci misle suprotno, i njima su devojke u sportskoj odeći veoma privlačne.

Bonus: Sve je u stavu!

cara

Ovo je najvažniji savet od svih. Ljudi vide kako se osećate u nečemu i ako ste i sami samouvereni i odišete seksipilom, tako će vas i drugi doživeti bez obzira šta obučete.

Izvor: Brightside.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.