devojke
Vaša sreća – naš cilj! (foto: sodahead)

Drage naše Savršene, naš i vaš portal danas proslavlja svoj prvi rođendan – godinu dana uspešnog rada i pripremanja najkvalitetnijeg sadržaja kako bismo živote devojaka i žena učinili boljim i lakšim.

U prethodnih 365 dana osnovali smo i proširili našu “zajednicu”, grupu žena za 21. vek – one koje su samouverene, ali i uvek spremne da rade na poboljšanju kvaliteta svoje svakodnevice, uvođenjem zdravih navika, koje ih čine srećnim i nasmejanim, spremnim da se suoče sa svim životnim izazovima.

Iako smo svesne da “lepota dolazi iznutra”, nismo odoleli da vas svakodnevno upoznajemo i sa najnovijim trendovima iz mejkap i modne industrije. Složićete se da ne postoji dama koja nije obožavateljka raznovrsnih mazalica i krpica.

Cilj našeg portala je da edukujemo pripadnice lepšeg pola i naučimo ih da se osećaju dobro u svojoj koži, da postanu uspešne u svim sferama života, uživaju u svakom trenutku provedenom sa voljenim osobama… Da postanu i ostanu – SAVRŠENE.

Međutim, kako bismo bile savršeno srećne, neophodno je da povremeno izdvojimo i malo vremena za hedonizam – uživanje u izvrsnoj hrani u prijatnom ambijentu, i još boljem društvu.

sakura

Vodeći se ovom filozofijom, mi smo odlučili da rođendan portala proslavimo u restoranu Sakura, smeštenom u beogradskoj Beton hali sa pogledom na ušće Save i Dunava. Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje i izvrsna hrana pretvorili su našu proslavu u iskustvo koje ćemo dugo pamtiti.

sakura-kolaz-2

Želimo da čujemo i vaše ideje i sugestije kako bismo u narednom periodu radili još bolje – svi predlozi su dobrodošli.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.