ram-mivela

Baby Shower je lep i vrlo koristan običaj u svetu za buduće mame. Taj događaj ne organizuje mama, već ulogu domaćina obično preuzima najbolja prijateljica buduće mame kao iznenađenje.

Mesto dešavanja je obično porodičan dom samih roditelja, ali može da bude i mesto po vašem izboru – omiljeni kafić, park ili nešto treće. Obično se organizuje u popodnevnim časovima kada su kafa, sok, čaj, neki kolačić ili slatkiš dobro došli.

U intimnoj atmosferi buduća mama, pored nezaobilaznih saveta, dobija od svake gošće po nešto što će joj pomoći na samom početku i umanjiti buduće troškove: pelene, benkice, flašice, cucle, igračke, odelca…

baby-shower-2

Mg Mivela želi da vas pozove da zajedno organizujemo super Baby Shower i tom prilikom će pokloniti jedan savršen paket sa svim neophodnim stvarima za bebu onoj osobi koja bude uspela da se najviše svidi Facebook javnosti.

Ukoliko imate drugaricu koja je u drugom stanju i smatrate da ste baš vi ta osoba koja treba da joj organizuje Baby Shower, popunite sledeći formular:

 

[contact-form-7 id=”16605″ title=”MIVELA”]

 

*Na fotografijama je bitno da se vidi stomak buduće mame, ostalo je prepušteno vašoj mašti.

Sve pristigle fotografije ćemo postaviti u ovaj tekst kao i na našu Facebook stranu tako da ćete moći da šerujete link i pozovete prijatelje da glasaju za vas.

I zapamtite, Baby Shower treba da bude iznenađenje pa se potrudite da buduća mama ne nasluti šta joj lepo spremate.

Zašto Mg Mivela brine o trudnicama?

Tokom trudnoće, zbog hormonalnih promena, rasta deteta i posteljice, potreba za hranljivim materijama i mineralima poput magnezijuma je povećana. Više o potrebama magnezijuma tokom trudnoće i prilikom dojenja pročitajte OVDE.

Mg Mivela nije obična mineralna voda jer sadrži visok nivo rastvorljivog magnezijuma koji brzo i lako dospeva do svake ćelije organizma i doprinosi smanjenju umora, normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcionisanju nervnog sistema.

mg-mivela

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.