Savršena i Gerovital brinu o vašoj koži

gerovital

Koliko brinete o izgledu vaše kože i da li se sećate kada ste prvi put upotrebili kremu protiv bora?

Već nakon 20ih kreće zabrinutost zbog prvih znakova starenja, ali mladolik izgled moguće je zadržati uz pravilnu i redovnu negu. Jedno od najmoćnijih oružja u borbi protiv starenja kože jeste da vam je koža uvek dobro hidrirana, neophodno je takođe da odaberete kremu koja je prilagođena vašim godinama.

Pojava bora se ne može zaustaviti, ali preventivnim delovanjem svakako možemo uticati da ublažimo starenje naše kože te da smanjimo bore, u tome nam mogu pomoći proizvodi i kreme koje imaju dugogodišnju tradiciju Gerovital kozmetike. Naše mame i bake se i te kako sećaju poznatih krema prof. dr Ane Aslan koja je pre više od pola veka pronašla formulu protiv starenja.

Gerovital je kozmetika od prirodnih biljnih i vitaminskih ekstrata, koji osvežavaju i podmlađuju kožu. Kozmetika je razvijena prema originalnoj formuli dr Ana Aslan 1952. godine i imaju dokazani regenerativni efekat na ćelije kože usporavajući starenje. Dr Aslan je posvetila svoj život tražeći formulu protiv starenja i njena formula je stvorila ove dragocene proizvode.

Tretmane gerovital proizvodima, upotrebljavali su Džon Kenedi, Salvador Dali, Marlen Ditrih, Kirk Daglas i mnogi drugi.

U Srbiji se proizvodi mogu kupiti u bolje snabdevenim apotekama ili on-line na stranici gerovital.rs gde možete pogledati i sve dodatne informacije ili direktno u predstavništvu Gerovital kozmetike na Vračaru u ulici Tome Maksimovića br.7

***********************************************************************************

Današnjim povodom poklanjamo jednu kremu protiv starenja kože iz Plant kolekcije ovog brenda, a potrebno je samo da nam odgovorite na pitanje “Zašto je lepo biti žena?”. 

Odgovore sa vašim osnovnim podacima (ime i prezime, broj telefona i grad) pošaljite do kraja današnjeg dana na mejl mail@savrsena.com, a srećnu dobitnicu objavićemo večeras.

 

Update: Dobitnica poklona je Mikica P.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.