Savršen novogodišnji poklon za vas: više od 850.000 knjiga, besplatno!

Nova godina je period kada sumiramo utiske o prethodnih 12 meseci, ali i donosimo odluke: šta ćemo i kako učiniti u narednih 12.

Zbog toga smo, u saradnji sa servisom Bookmate došli na ideju da vam darujemo pristup više od 850.000 knjiga, koje možete da čitate besplatno, na jedan klik mišem, na sajtu koji nudi preko 1.500 naslova na balkanskim jezicima.

Ako vam treba detoks od praznične hrane, ili osećate da ćete preterati sa jelom tokom praznika, predlažemo da kliknete ovde i pročitate kako da detoksikujete svoje telo. Ukoliko, pak, ovih dana pravite poslovne planove za narednu godinu, možda vas TED govori inspirišu da pomerite sopstvene granice.

Kod za besplatan pristup više od 850.000 knjiga aktivira se posetom na www.bookmate.com/code i unosom koda SAVRSENA nakon registracije na servis. Kod vam daje 30 dana potpuno besplatnog pristupa celoj bazi od preko 850.000 hiljada naslova, uključujući i 1500 naslova na balkasnkim jezicima. U toku tih 30 dana, možete da pročitaju šta god i koliko god žele. Jedinstveni kod je moguće aktivirati samo tokom 30. i 31. decembra.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.