11

[tweetherder]Jednodelni kupaći kostimi doživeli su svoje modno uskrsnuće pre nekoliko godina[/tweetherder] i reklo bi se da ovaj trend ne jenjava ni ove sezone – oni privlače pažnju na obalama mora, reka i jezera, na bazenima ali i modnim pistama!

Fantastični jednodelni kupaći kostimi dolaze u najrazličitijim veličinama, bojama, dezenima, sa karnerima, resama, mašnama i naborima.

Međutim, iako biste možda na u prvi mah pomislili da ste odabirom (bilo kakvog) jednodelnog kostima rešili sve svoje estetske probleme, prikrili mane i istakli prednosti – varate se.

“Jednodelne kupaće kostime je mnogo teže izneti nego one dvodelne”, tvrdi poznata stilistkinja Caley Rinker. “Mnogi jednodelni kostimi se usecaju baš tamo gde ne treba, tako da morate da budete u top formi kako biste u njima izgledali besprekorno.”

Srećom, Rinkerova je uspela da izdvoji malo slobodnog vremena i sa nama podeli male modne tajne i savete koji će vam pomoći da odaberete idealan jednodelni kostim u skladu sa svojom telesnom građom i ovog leta zablistate na plaži.

Male grudi

male-grudi

Za sve dame kojima nije potrebna “podrška” u predelu grudi mogu se “drznuti” da ovog leta ponesu jednodelni kostim sa dubokim V-izrezom.

 “Ovakvi kostimi su jednostavni, otmeni i jako lepo stoje devojkama sa manjim grudima. Duboki izrez kreira čistu liniju koja ističe ženstvenost.”

male-grudi-1

male-grudi-2

male-grudi-3

 

 

Velike grudi

velike-grudi

Za žene obdarene velikim grudima, rešenje je i više nego očigledno – odaberite kupaći kostim sa žicom za dodatnu podršku. Ova žice će vam obezbediti očuvanje dobre strukture kupaćeg kostima, ali će ga i zadržati na “svom mestu”.

velike-grudi-1

velike-grudi-2

velike-grudi-3

“Lenjir” građa

lenjir-gradja

Žene koje su građene “kao lenjir” imaju ramena, struk i kukove gotove iste širine. Ovakvim damama, Rinkerova savetuje da biraju “izrezane” kupaće kostime, klasičnog monokini ili retro “keyhole” kroja, koji če stvoriti iluziju istaknutih oblina.

lenjir-gradja-1

 

 

lenjir-gradja-2

lenjir-gradja-3

“Jabuka” građa

jabuka-gradja

Dame “jabučaste” građe imaju širok struk što ih čini idealnim “kandidatkinjama” za jednodelne kupaće kostime sa naborima na sredini i u predelu dekoltea koji će istaći njihovo poprsje.

 

jabuka-gradja-1

jabuka-gradja-2

jabuka-gradja-3

Izvor: yahoo.com/style

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.