samsung

Kompanija Samsung ove godine učestvuje na konferenciji Digital Day 2015, www.digitalday.rs koja će biti održana 13. maja od 9 časova u  Domu omladine, i ujedno je zlatni sponzor ovog događaja.

Tokom trajanja konferencije Digital Day 2015, svi posetioci mogu da posete Samsung Experience zonu i isprobaju Samsung Galaxy S6 i S6 Edge pametne telefone, pogledaju najnoviji SUHD televizor, kao i da učestvuju u kvizu i osvoje brojne nagrade.

Kompanija Samsung je korisnicima, ali i posetiocima svoje Fejsbuk strane, već pružila priliku da osvoje besplatne karte uz pomoć aplikacije, a zainteresovani su odgovarali na pitanja iz oblasti digitalnog marketinga i poznavanja novih uređaja kompanije.

Digital Day je jedinstveni događaj iz oblasti digitalnog marketinga, na kojem lokalna IT zajednica i najveći stručnjaci iz oblasti digitalnog i interaktivnog oglašavanja, razmenjuju iskustva i prenose znanja iz prakse svim posetiocima i učesnicima, kao i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

Peta konferencija održava se pod sloganom “Show Me the Money!” i baviće se jednom od ključnih tema u onlajn marketingu – kako ostvariti najviše od uloženih sredstava. Kao i dosad predavači sa razvijenijih svetskih tržišta će predstaviti najbolje prakse i najnovije trendove u ovoj industriji koja se svakodnevno razvija i zapošljava sve veći broj novih kadrova i profila.

Učesnici konferencije prisustvovaće brojnim predavanjima i radionicama gostiju iz inostranstva, ali i domaćih stručnjaka iz ove oblasti digitalnih komunikacija.

 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.
Kompanija Samsung Electronics Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose promene, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i poluprovodnika. Takođe smo lideri u prostoru Interneta stvari putem naših inicijativa Digitalno zdravlje i Pametan dom, između ostalog. Zapošljavamo 307.000 u 84 države. Da otkrijete više posetite naš zvanični sajt www.samsung.com i naš zvanični blog na global.samsungtomorrow.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.