(foto:silvercreekart.weebly.com)
(foto:silvercreekart.weebly.com)

O našoj ličnosti govore raznorazne sitnice koje radimo nesvesno, a jedna od njih je i rukopis. Evo šta način na koji pišete govori o vama. 

  • Ako visoko iznad slova stavljate tačku onda ste maštoviti. Ako ona, pak, naginje na levu stranu vi ste neodlučni, a ukoliko je tačno iznad “i” onda ste empata, detaljista i vrlo organizovani. Ako iznad slova crtate kružić onda ste detinjasti, a ukoliko stavljate crticu – previše ste samokritični.
  • Ako latinično slovo t pišete sa crtom pri vrhu to o vama govori da ste puni samopouzdanja, optimistični i ambiciozni, dok crta pri sredini znači da ste samouvereni i da se prijatno osećate u svojoj koži.
  • Širok razmak između slova znači da uživate u slobodi i da ne volite ograničenja, da ne volite gužvu, kao ni da budete preopterećeni. Zbijene reči ukazuju na to da ne podnosite da budete sami i da imate tendenciju da se okružujete sa previše ljudi. Ako ne razdvajate slova dok pišete, već su vam cele reči u jednoj liniji vi ste racionalni i sistematični.
  • Kada su vam slova okruglasta i zaobljena vi ste umetnička duša i jako ste kreativni, dok oštra, zašiljena slova označavaju da ste agresivni i napeti, ali jako inteligentni i radoznali.
  • Ukoliko pišete sitno verovatno ste stidljivi, studiozni, fokusirani i pedantni. Krupan kazuje o vama da volite pažnju, da ste društveni i veliki čovekoljubac. Ukoliko je on normalne veličine to znači da se lako prilagođavate i uklapate u sredinu u kojoj se nalazite.
Izvor: Prva.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.