Rodila je dete sa 17 godina i svi su je otpisali – danas je vlasnica poslovne imperije!

kate-stewart
Rodila je dete sa 17 godina i napustila školu, a danas zarađuje milione!

Multimilionerka iz Liverpula ima toliko novca da joj dostavljaju garderobu iz butika direktno u hotelsku sobu, kako se ne bi “zamarala” pakovanjem kofera – a pre samo nekoliko godina bila je na ivici egzistencije!

Gostujući u jednoj emisiji na Kanalu 5 Kate Stewart je ispričala kako je srednju školu napustila sa 17 godina i bez diplome radila slabo plaćen posao, dok je sitno brojala do kraja trudnoće kada će roditi svoje prvo dete.

“Kada sam zatrudnela, skoro svi su me otpisali. Govorili su mi da ću celog života živeti na socijalnoj pomoći. Verovali ili ne, upravo takve reči su me zapravo motivisale da dokažem suprotno. Zaposlila sam se kao sekretarica u jednoj firmi, dok sam vanredno završavala školu i istovremeno brinula o svojoj kćeri”, ispričala je Kate koja je danas izgradila čitavu poslovnu imperiju.

Prema njenim rečima, uz malo dete i posao završila je školu, a potom upisala i koledž i diplomirala. Nakon toga osnovala je svoju firmu i “pametno ulagala” u nju da bi na kraju izgradila čitavu imperiju.Otvorila je nekoliko salona za lepotu, a svoj prvi million zaradila pre deset godina. Otišla je na berzu i napravila dobar izbor pri ulaganju sredstava, što se vrlo brzo isplatilo.

Kate danas ima troje dece, i uz sav uspeh koji je postigla i dalje naporno radi kako bi proširila svoje poslovanje.

“Trudim se da na svaki sastanak idem doterana od glave do pete i poštujem svoje i tuđe vreme, jer je i to novac. Svojim stavom i uverenošću u ono što predstavljam ostavljam dobar utisak, a svojoj deci dajem sjajan primer”, objašnjava Kate.

Ona se ne stidi toga što troši velike količine novca na garderobu i nakit i veruje da je i to njeno oružje u “poslovnom svetu”.

“Te stvari me čine samouverenom i tako mi je lakše da postignem uspeh. A pogotovo me čini srećnom što sam sve to sama postigla i stekla uslove da ispunjavam svoje hirove, bez ičije pomoći”, ističe gospođa Stewart.

Izvor: dailymail.com
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.