eric-perl

U subotu 28. maja, s početkom u 18.30 sati, dr Erik Perl, osnivač Rekonektivnog isceljivanja, održaće predavanje u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Svaki njegov dolazak u glavni grad Srbije izaziva veliku pažnju u celom regionu, a sam podatak da je njegovom prošlogodišnjem predavanju prisustvovalo preko 500 ljudi dovoljno govori o razmerama zainteresovanosti za njegov rad.

Dr Perl je vodio uspešnu kiropraktičarsku ordinaciju u Los Anđelesu kad mu je niz neobičnih događaja pomogao da uvidi da njegova svrha postojanja daleko prevazilazi sve što je dotad poznavao. Pacijenti su redom prijavljivali isceljenja od kancera, epilepsije, cerebralne paralize i drugih ozbiljnih zdravstvenih stanja – samo zahvaljujući tome što bi dr Perl držao ruke u njihovoj blizini!

Tražeći objašnjenje za to što se dešavalo, doktor Perl se konsultovao s vodećim stručnjacima iz oblasti nauke, medicine i duhovnosti, da bi otkrio da ni oni nemaju zadovoljavajući odgovor. Uz podršku istraživača-saradnika sa više prestižnih institucija, uključujući Harvard, Jejl i Stenford, dr Perl je nastavio da predvodi studije o frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja i njihovom dejstvu na ljude.

Rekonektivno isceljivanje je sveobuhvatan pristup isceljivanju – koji u potpunosti prevazilazi “energetsko isceljivanje” i njegove složene rituale i tehnike.

Dr Perl je vremenom shvatio da ne samo što on može da dovodi do izuzetnih isceljenja, nego je u mogućnosti da tome nauči i druge. Tako je rođena organizacija The Reconnection – s kojom je dr Perl proputovao svet i dosad obučio više od 90.000 praktičara. Preko ove organizacije svako može da iskusi isceljenje od strane sertifikovanog praktičara Rekonektivnog isceljivanja, može da postane praktičar Rekonektivnog isceljivanja i Rekonekcije, da izučava primenu Rekonektivnog isceljivanja na životinje, jogu… a može i da se poveže s globalnom zajednicom ljudi s kojima deli zajedničku strast za ovim sve rasprostranjenijim pristupom isceljivanju.

Svetski bestseler Dr Erika Perla “Rekonekcija: isceljuj druge, isceli sebe”, dosad preveden na 39 jezika, podržan je od strane tako uglednih ličnosti kao što su dr Dipak Čopra i dr Vejn Dajer.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.