15595765_10153921571707581_271307557_o

Koja je najvažnija osobina koju biste voleli da razvijete kod svoje dece?

Većina roditelja bi rekla da se razvoj inteligencije njihovog deteta nalazi na samom vrhu liste prioriteta. Majke i očevi su osobe koje imaju najveću moć da podstaknu i razviju sposobnost učenja kod svoje dece, a najlakši način za to je – čitanje knjiga.

Ipak, nije svaka knjiga podjednako dobra!

Možda ste i vi stekli utisak da se u moru dečijih knjiga izgubio kvalitet – sažete i prepričane bajke izgubile su glavnu poentu u želji da se iste što više skrate. Mnogi roditelji se slažu da se deci čitaju priče iz kojih retko kad imaju šta da nauče.

Ako želite da vaše dete stekne znanje o pravilnoj komunikaciji, empatiji, otvorenosti i hrabrosti, naš predlog je da ga obradujete knjigom “Putujte sa Pijem”, autorke Dragane Vukajlović Krstović.

citat-3

Ova emotivna, kreativna i edukativna knjiga za decu od 3 do 7 godina naučiće vaše dete da, prateći avanture malog vuka po imenu Pi, nauči osnove pravilne komunikacije, saosećanja i otvorenosti.

15317903_1030412097068097_4933311255985350401_n

O knjizi

U knjizi se nalazi 8 kratkih priča i svaka od njih prenosi po jednu ili više vrednosti u oblasti emocija, komunikacije, igara i druženja.

Kroz priče, deca spoznaju koji kontinenti postoje i gde se nalaze, kao i koje životinje žive na tim kontinentima. Kroz dijaloge su korišćene pojednostavljene NLP metode za lakše usvajanje pravilne komunikacije i sopstvenog razvoja.

citat-4

U jednoj priči imamo kako se pravilno definišu ciljevi, u drugoj kako se pravilno daje povratna informacija na nečije ponašanje (tzv. feedback), u trećoj kako se ruše predrasude…

citat-1

Ova knjiga olakšava roditeljima, bakama, dekama, tetkama da pričaju sa svojom decom o različitim temama – o životinjama, prirodi, igrama, rekvizitima, kontinentima, rečima.

O autorki knjige “Putujte sa Pijem”

Dragana Vukajlović Krstović je dugogodišnja preduzetnica u oblasti Interneta, NLP Master, instruktorka Razvoja pokreta. I mama.

Želja joj je da deca od najmlađih dana uče o prepoznavanju emocija, i sopstvenih i tuđih, o kvalitetnoj komunikaciji, pravilnoj ishrani i važnosti fizičke aktivnosti.

“Sa ulogom majke u životu, shvatila sam da želim da steknem još neko novo iskustvo koje je bilo inspirisano majčinstvom. I za početak, to su kvalitetne priče za decu. Kratke priče koje ćemo da čitamo našoj deci istovremeno ih učeći pravim vrednostima.”

citat-2

Kako naručiti?

Ako želite da svog mališana obradujete ovog sjajnom edukativnom knjigom prepunom divnih ilustracija, možete je naručiti OVDE.

Ukoliko prilikom narudžbine unesete promo kod “SAVRŠENA”,

ostvarujete pravo na popust od 10%

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.