Psiho test: Odaberite vrata sa slike i otkrijte kakva ste osoba!

test-vrata

Ako želite da saznate nešto više o svom karakteru, predlažemo vam da rešite ovaj jednostavan test.

Nudimo vam deset različitih vrata, a vi izaberite jedna koja biste najradije otvorili – to bi moglo otkriti nešto o vama i vašem tipu ličnosti.

Ako ste izabrali vrata broj 1:

Vi ste zabavna osoba koja ceni jednostavnost i lakoću. Volite da ugađate drugima, ali i sami da uživate u sitnim luksuzima kao što su fino posuđe, mirišljave dizajnerske sveće… Verovatno gajite ljubav prema putovanjima i drugim kulturama.

Želite svima sve najbolje i uvek se trudite napravite dobru atmosferu među ljudima. I baš zato imajte na umu da, ukoliko vam je ponekad potrebna pomoć ili podrška, sasvim je u redu da je zatražite od drugih.

Ako ste izabrali vrata broj 2:

Vi ste jednostavna osoba koja ne voli da komplikuje u životu. Želite da sve oko vas bude čisto i savršeno, ali se zapitajte da li se toliki trud i isplati. Da li osećate da vam nešto nedostaje? Puno energije trošite na svoja lična dostignuća i poslovne uspehe, da ne govorimo o priznanjima poput diploma i sertifikata na zidovima. Međutim, da li ste se na tom putu vi i razvili?

Živeti kvalitetno znači pronaći ravnotežu. Zato, okružite se pozitivnim stvarima i priuštite sebi nekoliko ludih pustolovina. Iznenadite sami sebe izborima koji uključuju rizik i napustite već utabana staze.

Ako ste izabrali vrata broj 3:

Svojom neobičnom ličnošću lako privlačite ljude oko sebe, iako retkima dopuštate da vas istinski upoznaju. Mnoge stvari idu vam od ruke i umetnički ste tip koji se izražava na mnogo načina. Imate sposobnost da iz ničega stvorite nešto. Buvljaci i sajmovi antikviteta nisu vam strani, kao ni sposobnost da stare i naizglef neupotrebljive stvari učinite novim i zanimljivim.

Cenite svoj prostor, pa se često nađete zatvoreni u njemu. Ne zaboravite da ponekad izvirite iz tajnog skrovišta i spustite se na zemlju, uživate u životu ispod oblaka.

Ako ste izabrali vrata broj 4:

Vi ste stara duša sklona dramatizovanju. Imate snažne umetničke pretenzije i rado se izražavate kroz pisanu reč, muziku, likovnost ili nešto drugo. Znate da budete kontradiktorni, i čak u trenucima najveće otvorenosti prema drugima zadržavate puno stvari za sebe.

Imate bogat unutrašnji život, ali većinu misli proisteklih iz njega ljubomorno čuvate. Iako vam je to teško, probajte ponekad da podeliti neke svoje nedoumice sa drugima. Ne samo da ćete se osećati bolje, već ćete se lakše uhvatiti u koštac sa vlastitim perfekcionizmom i potrebom da svakom loncu budete poklopac. Ipak ste društveno biće koje mora da komunicira sa svojom okolinom.

*** Ukoliko ste propustili: Šta dlanovi otkrivaju o vašem karakteru i sudbini?

Ako ste izabrali vrata broj 5:

Važno vam je da budete deo ekipe i da svojim radom doprinosite u svakoj situaciju. Srećni ste kad stvari idu svojim tokom, a najviše vas ispunjava sopstvena produktivnost. Takva narav razvila vam je određen nivo samosvesti, ali pokušajte da ipak stanete na loptu. Osluškujte svoje telo. Da li je vreme za odmor? Možda ponedeljak ne bi trebao da bude početak radne sedmice, već prilika da se jednostavno osećate odlično u vlastitoj koži.

Nađite vremena da pronađete stvari u kojima uživate, a da nisu deo vaše rutine. Istražite sami sebe, čak i pod cenu opuštanja koje vam je toliko strano. Sve se stigne, i za sve ima vremena.

devojka-vrata

Ako ste izabrali vrata broj 6:

Pouzdana ste osoba sa okom za detalje. Drugi vas shvataju kao staloženog pojedinca koji vodi brigu o svojoj slici u društvu. Međutim, jednim delom skrivate vlastitu neuravnoteženost. Vaš stan i automobil najverovatnije grcaju u neredu.

Imate i sklonost destruktivne samokritike, posebno u teškim trenucima kad sebe krivite za neuspehe. Sigurno vam nije lako da živiti na tako udaljenim polovima zato nađite vreme za odmor i opuštanje. Život nije samo briga za druge i svet nije uvek okrenut prema vama. Šta želite od sebe? Kako mislite da to postignete.

*** Ukoliko ste propustili: Šta vaše omiljeno cveće govori o vašoj ličnosti?

Ako ste izabrali vrata broj 7:

Vi ste jednostavni minimalista koji uvek ima nešto važno da uradi. Stalo vam je do drugih i često im posvećujete vreme koje bi zapravo trebalo da pripadne vama. Vrlo ste osećajni i volite da ste okruženi stvarima koje vam  znače u životu.

Porodica i prijatelji su vam na prvom mestu u životu i sve biste učinili za njih. Međutim, ponekad bi trebalo da više mislite na sebe. Iako možda imate važnu ulogu u porodici ili karijeri, nemojte izgubiti sebe. Svaki dan je prilika da se oblikuje budućnost kakvu želite. Shvatite da se lepe stvari događaju svima i da ni vi niste izuzetak.

Ako ste izabrali vrata broj 8:

Vaša zaigrana i vesela ličnost pozitivno utiče na vaš izgled i ponašanje. Iako se svemu lako prilađovate, imate problema sa samopouzdanjem i skloni ste anksioznosti. Neorganizovani ste, a kada imate većih problema u životu, ne znate “odakle da krenete”. Usprkos tome, ponosni ste na svoje uspehe i treba da ih cenite više.

Posvetite vreme sebi, prihvatite svoje mane i naučite da volite sebe. Nemojte ignorisati ljude u svojoj blizini koji bi vam mogli pomoći. Život je lakši kada znamo da nismo sami.

*** Ukoliko ste propustili: Šta kafa koju pijete govori o vašoj ličnosti?

Ako ste izabrali vrata broj 9:

Dovitljiva ste osoba i imate rešenje za svaku poteškoću. Vešti ste u rešavanju problema, a štedljivost vam je velika vrlina. Cenite jednostavnost i kroz život koračate držeći se osnova u svim poljima. Zašto bi vam trebalo išta drugo?

Lako vas je voleti i zadovoljiti, a najdraže vam je kad svoje sposobnosti koristite kako biste pomogli drugima. Ipak, nemojte se osećati inferiorno ukoliko neko vama pruži ruku i uradi nešto što sami niste mogli.

Ako ste izabrali vrata broj 10:

Kao osoba cenite stabilnost i ustaljenost životnih navika. Drugi mogu da računaju na vas, znajući koliko volite kvalitet i detalje. Svemu pristupate tek nakon duge analize i retko se kad nađete u situaciji bez plana. Sigurnost i podrška su vam na prvom mestu u svim sferama života.

Čak i kad postignete više od očekivanog, osećate se pomalo neugodno što rezultat nije ispunio vaša očekivanja. To posebno važi ako nemate puno koristi od “viška”. Verovatno imate i umetničku stranu, ali ste je potisnuli iz nekih razloga. Na primer, volite da slušate muziku, ali nikad ne biste sami uzeli instrument u ruke.

Svoje probleme držite za sebe i nemate običaj da se poveravate drugima. Međutim, nemojte se zatvarati. Nije protiv zakona da pokažete svoju narav, kao i svoje slabosti.

Foto: littlechurchmouse.com
Izvor: littlechurchmouse.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.