Sonja Jocic 1

Stambeno poslovni kompleks Central Garden povodom početka izgradnje druge faze, a u cilju promovisanja umetnosti i mladih beogradskih umetnika 26. septembra organizuje prvi “Karneval umetnosti” na Paliluli.

Na jedan dan Knez Danilova ulica postaće modna pista, trotoari pretvoreni u galerijski prostor a raskošno drveće ugostiće najlepše fotografije sa motivima Beograda. Raznovrstan program, u kome će posetioci uživati na platou ispred Central Gardena, osmišljen je tako da zadovolji kulturne potrebe svih sugrađana.

@neparkirajgaraza

Četvorosatni karnevalski program počeće u 18 časova izložbom dečijih radova, a nastaviće se izložbom My piece of Belgrade koju čini umetnička instalacija od preko 200 fotografija inspirisanih našom prestonicom. Modnom revijom Show yourself koja počinje u 20 časova, predstaviće se mladi modni dizajneri koji će zatvoriti program prvog karnevala umetnosti na ovoj gradskoj opštini.

@markoni981

“Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da ugostimo i sarađujemo sa mladim umetnicima i kreativcima koji svojim radom pokazuju da je Beograd i dalje na kulturnoj mapi sveta”, izjavila je Mina Kalezić, direktorka marketinga CBRE Srbija, ekskluzivnog zastupnika prodaje kompleksa Central Garden i dodala, “Kompanije AFI Europe i Shikun & Buinui Group koje grade stambeno poslovni kompleks Central Garden i ubuduće će ulagati u ovakve projekte kako bismo vratili Beogradu stari duh.”

Tijana ZGòá+«unicGòá++1

 

MATES 1

 

Aleksandar Zabunovic

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.