Prva bračna noć: Koliko parova vodi ljubav posle sudbonosnog “DA”?

Koliko mladenaca nakon venčanja uživa u vođenju ljubavi? Rezultati će vas iznenaditi (foto: www.thebrideguide.net)
Koliko mladenaca nakon venčanja uživa u vođenju ljubavi? Rezultati će vas iznenaditi (foto: www.thebrideguide.net)

Ako ste ikada pogledali bilo koju romantičnu komediju, verovatno ste pretpostavili da parovi tokom prve bračne noći uživaju u vrelom seksu.

Jer nakon romantične ceremonije venčanja, obećanja na večnu ljubav i nekoliko čaša šampanjca kasnije, mladenci su se dovoljno zagrejali da se prepuste strastima u krevetu prve bračne noći.

Međutim, ispostavilo se da većina parova zapravo nema seks prve bračne noći. Prema istraživanju sprovedenom među 1.000 parova koje je obavio jedan proizvođač donjeg veša, 52 procenata ljudi nije vodilo ljubav odmah nakon venčanja. To je pomalo razočaravajuće, s obzirom na činjenicu da je oko 90 procenata žena priznalo da je kupilo poseban veš specijalno za tu priliku.

Ali zašto je to tako? Mlade su odgovorile da nisu bile raspoložene za seks jer su bile preumorne, čekale su poseban trenutak, previše su popile ili su se pripremale za medeni mesec. Ali muškarci su imali druge prioritete – opijanje sa prijateljima i uživanje u zabavi.

I kada su se parovi konačno prepustili strastima? Trećina njih je to uradila odmah ujutru nakon venčanja, dok je svaki deseti par bio intiman tek 48 sati kasnije. Čekanje se većini isplatilo jer je 84 procenata parova izjavilo da im je prvi seks u braku bio nezaboravan.

Izvor: Womenshealthmag.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.