Ko će se zaljubiti, a ko imati problema na poslu? Pročitajte nedeljni horoskop, za nedelju od 5. do 12. februara.

Ovan

Nalazite se u stvaralačkoj fazi i sa neskrivenim otpimizmom pristupate svakom zadatku koji vam postavlja neko od saradnika. Ipak, pokazaće se da nije uvek sve tako jednostavno kao što izgleda i da vam je u kritičnom momentu neophodna nečija asistencija. U odnosu sa ljubavnim partnerom bolje je da se primirite i da ne provocirate neke situacije koje mogu lako da izmaknu kontroli. Potrudite se da fascinirate blisku osobu na nesvakidašnji način.

Bik

Tek kada jasno definišete listu prioriteta mnoge stvari će početi da se odvijaju u pozitivnom pravcu. Posebno posvetite pažnju poslovima koji ce vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit, jer za kratko vreme možete da ostvarite uspeh u više pravaca. Partner vas je iznenadio sa nekim dobrim idejama, što vas navodi da se ponašate slično i za uzvrat da osmislite prikladnu zabavu za dvoje. Prijaće vam razne aktivnosti iz društvenog života.

Blizanci

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje ili planove u delo. Važno je da pored sebe imate tim proverenih saradnika, za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Osmislite dobar redosled poteza kako biste na najbolji način uskladili svoje poslovne i privatne obaveze. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja ili ljubavne želje u odnosu sa bliskom osobom. Nalazite se na korak do nekih važnih porodičnih ostvarenja.

Rak

Imate dobar uvid u sva aktuelna dešavanja na poslovnoj ceni, jer stalo vam je da sa par preciznih poteza rešite neke važne planove koje ste započeli. Obratite pažnju na mogućnost proširivanja posla u više pravaca o kojima do sada niste ozbiljnije razmišljali. U ljubavnom životu nakon nekih tužnih ili osetljivih momenata, očekuje vas pozitivan obrt. Partner na vas deluje veoma inspirativno i ima veliki uticaj na stanje vašeg rapoloženja. Prijaće vam novafaza bliskosti.

Lav

Stalo vam je da poboljšate svoj odnos sa saradnicima i delujete optimistično u proceni mogućnosti sa kojima raspolažete. U nekim poslovnim fazama vam je neophodna i diplomatska nota, kako biste izmirili različite suprotnosti koje postoje u pregovorima. Možda vaš odnos sa partnerom ima svoje uspone i padove, ali na kraju sve što je dobro ispliva na površinu i vi delujete zadovoljno. Nema razloga da se zadržavate na temama koje vas iritiraju ili udaljavaju.

Devica

Imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva i uspevate da animirate svoje saradnike da vas u potpunosti podrže. Zahvaljujući zajedničkoj akciji očekuju vas dobri rezultati na više polja. Obratite pažnju na savete koje dobijate od bliskih prijatelja, neko od njih će imati važnu ulogu u rešavanju finasijskih dilema. Ponekad vam se čini da vas partner ne razume da pravi način ili da se nalazite u emotivnom raskoraku između želja i mogućnosti.

Vaga

Otkrivate neke nove i korisne detalje o poslovnoj saradnji i u vezi problema koji vas prati na relaciji sa jednom mlađom osobom. Dakle, moraćete nekog razuveriti da su vas nepravedno optuživali, ali nemojte zanemariti ni pomoć koju vam nude bliski prijatelji. Lakše vam je kada ste sami i onda potpuno smireno analizirate svoj odnos sa voljenom osobom. Međutim to nije najbolji način da uspešno razrešite sve nagomilane dileme koje postoje u vašem ljubavnom životu.

Škorpion

Jasno vam je da se neka poslovna pravila ili razne okolnosti brzo menjaju, tako da vrlo promišljeno očekujete bolju priliku i svoju šansu koju ne želite da propustute. Imate niz prednosti u odnosu na saradnike i samo je pitanje pravog trenutka kada ćete realizovati neke važne ciljeve. Priželjkujete veću emotivnu slobodu da ostvarite svoje namere, ali kao da vas neko sputava ili trenutni događaji ne idu uvek u pravcu koji vama odgovara.

Strelac

U vašoj okolini provejava profesionalno nepoverenje ili česti sukobi zbog različitih poslovnih interesa. Neko vas sputava da ostvarite svoje namere i zbog toga trpite izvesnu nepravdu ili gubitak. Slobodno vreme posvetite rekreaciji ili društvu, koje deluje pozitivno na vaše raspoloženje i psiho-fizičku ravnotežu. U ljubavi i od svog partnera očekujete mnogo više nego što dobijate, ne krijete da ste razočarani zbog nekih postupaka i zahtevate ozbiljno objašnjenje.

Jarac

Saradnicima je važno da čuju vaše mišljenje, ali budite mudri ili upotrebite svoje profesionalne manire i diskreciju, jer postoje stvari o kojima ne treba javno raspravljati. Važno je da se opredelite za savremeniju opciju koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici. Doživljavate novu bliskost u odnosu sa voljenom osobom, tako da se na osnovu vašeg emotivnog stanja ili raspoloženja značajno menja i vaš pogled na svet.

Vodolija

Saradnicima je važno da čuju vaše mišljenje, posebno kada postoje različita tumačenja događaja i dogovor oko najboljeg rešenja Važno je da se opredelite za neku savremeniju varijantu koja vam omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici. Dobro ste raspoloženi i doživljavate novu bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Sve češće na osnovu emotivnog stanja kroz koje prolazite se značajno menja i vaš pogled na svet. Zračite pozitivnom energijom.

Ribe

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dodatnu pažnju i angažovanost sa vaše strane. Potrebno je da sačuvate dobar saradnički odnos na raznim stranama kako biste ostvarili svoje ciljeve. Neko vam daje korisne savete u vezi finansijskih ulaganja. Pokušavate da promenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Razgovarajte iskreno o svim temama zbog kojih nemate miran san.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.