Pročitajte nedeljni horoskop od 22. do 29. januara

U nastavku pročitajte nedeljni horoskop za period od 22. do 29. januara ove godine.

Ovan

Potrebna vam je nova selekcija poslovnih ciljeva i bolja organizacija u odnosu sa saradnicima. Zbog nekog ste imati niz neugodosti, ali nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite se poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Primećujete česte promene u raspoloženju kod voljene osobe, ali ne uviđate šta je pravi povod. Stalo vam je da ostvarite još bolje uzajamno razumevanje i priželjkujete novo emotivno zbližavanje.

Bik

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da unapredite svoj poslovni položaj. Važno je da se opredelite za savremenije ideje u načinu izražavanja ili delovanja. Neo vam daje dobar primer na koji način treba da postupate. U ljubavnom odnosu uživate u različitim situacijama. Partner osvaja svu vašu pažnju i naklonost.

Blizanci

U poslovnim susretima osećate psihološki pritisak u želji da stvari dobiju pravi smisao ili značenje. Budite dovoljno promišljeniji i prihvatite obaveze za koje postoje zajednički interesi. Uvek postoji način da se ostvari dobar kompromis. Sada se nalazite u izuzetno doborj prilici da promenite svoj ljubavni život ili da doživite neke nezaboravne trenutke u bliskom društvu. Učinite sv što je u vašoj moći da usrećite svog partnera i porodicu.

Rak

Delujete snalažljivo i vrlo sugestivno na svoju okolinu, ali to još uvek ne predstavlja dovoljan uslov ili garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je da se ponovo dogovorite o zajedničkim resenjima i da bolje zaštitite svoje poslovne interese. Nalazite se u fazi ljubavnog uzleta i izuzetno vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze. Usmerite svoju pažnju prema vedrim temama, jer uvek postoji „lepši deo stvarnosti“.

Lav

Potrebno je da ostavite dobar utisak u nekim poslovnim susretima. Od vašeg ukupnog zalaganja ili diplomatskih manira koje primenjujete zavise završni rezultati. Važno je da pravilno definišete sve zajedničke interese i da istaknete svoje profesionalne sposobnosti. U odnosu sa bliskom osobom postoji ljubavni fluid ili dobra volja koja vas vodi ka zajedničkoj sreći. Sada možete da se prepustite ostvarenju nekih lepih planova.

Devica

Sada je pravi trenutak da provedete sve svoje odluke bez oklevanja i da ostavite ozbiljan utisak na okolinu. Dinamika poslovnih događaja nameće da primenjujete ubrzani tempo i zahteva sposobnost veštog prilagođavanja na različite uslove. Zračite pozitivnom energijom i imate volju da zajednički sa partnerom preispitate sva osetljiva pitanja o kvalitetu vašeg ljubavnog života. Na vama je da pokrenete inicijativu i da svojim ponašanjem dajete dobar primer.

Vaga

Najbolje rešenje je da se opredelite se za opciju koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na različitim nivoima. Potrudite se da budite pažljiviji sa ulaganjem novca. Imponuju vam nečija pažnja i komplimenti, novi susreti na vas deluju vrlo podsticajno. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa partnerom.

Škorpion

Uz svu ažurnost koju izražavate, ne možete u potpunosti da udovoljite svim svojim saradnicima ili da stignete na sve strane. Ipak, nema razloga ni da se žalite. Očekuju vas sjajni rezultati. Pokušavate da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, jer za sada nemate neki posebno veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke.

Strelac

Sve više vas privlače ideje o novim poslovnim mogućnostima, raznim povlasticama ili društvenom prestizu. Vaše ideje se uklapaju u zajedničke interese, tako da vam saradnici rado prepuštaju vodeću ulogu. Ponekad ljubavni partner ume da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi sve to brzo prevazilazite.

Jarac

Pred vama su različite mogućnosti i zato pažljivo birajte taktiku koju ćete koristiti u nekoj situaciji. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite lako ili na neki zaobilazan način. Na vama je da smišljate razne kombinatorike i da povlačite dobre poteze. U odnosu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ali nemojte da se se previše opustite. Nastavite da podstičete parntera na uzajamnu razmenu nežnosti i planirajte više vremena da provodite uz porodicu.

Vodolija

Imate velike ambicije i stalo vam je da okolina pravilno vrednuje vaše znanje ili profesionalne sposobnosti koje imate. Očekuju vas uspešni rezultati na raznim poljima. Sada je povoljan trenutak da ulažete u svoju porodicu ili u srećniju budućnost. Najlepši događaji vas očekuju u ljubavnom životu i u odnosu sa partnerom. Prenesite svoju strast i inspiraciju na voljenu osobu, potrudite se da budete dovoljno suptilni i maštoviti.

Ribe

Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali dovoljno ste snalažljivi da razrešavate sve tekuće probleme. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima. Sve će se promeniti na bolje kada uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.