U nastavku pročitajte šta vam zvezde donose u nedelji koja je pred nama.

Ovan

Ideje ili entuzijazam sa kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazaće se od višestruke koristi. U odnosu na saradnike imate dosta prednosti sa kojima možete da ostvarite izuzetne rezultate. Raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa partnerom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite neke zanimljive kontakte.

Bik

Nalazite se u stvaralačkoj fazi, tako da neprekidno smišljate nove ideje i podstičete svoju okolinu na dodatnu aktivnost. Stalo vam je da efikasno rešite niz pitanja, koja će vam obezbediti dugoročniju saradnju ili neki uvećani novčani dobitak. Ispunjavaju vas veoma romantična osećanja i neobične ideje, tako da se trudite da isplanirate svaki detalj iz zajedničkog života sa bliskom osobom. Sreća je što delite iste misli, osećanja i strasti.

Blizanci

Delujete vrlo odlučno u svojim namerama, ali neki poslovni događaji iznenada počinju da se komplikuju što vas navodi na primenu novih pravila. Potencijalni rizik može da vam se isplati, ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu ili na uticaj. Želite da kontrološete razne situacije i svog partnera, ali jasno vam je da lagano gubite emotivnu kontrolu.

Rak

Neko će Vas iznenaditi lošim informacijama, ali uz dodatnu upornost i veliki napor na kraju ćete biti zadovoljni svojim poslovnim uspehom. Bolje je, da izbegavate saradnju sa nepoznatim osobama i da proveravate sve moguće informacije u vezi materijalnih ulaganja. Neko sa strane pokušava da vam iskomplikuje ljubavni život ili odnos sa voljenom osobom. Dobro razmislite, šta je vredno i koga želite da sačuvate. Moguće je, da napravite i novi ljubavni izbor.

Lav

Sada sve oko sebe posmatrate na pozitivan način, jer imate zanimljive ideje i nalazite se u sjajnoj formi. Potrudite se da primenjujete uspešna pravila u poslovnoj saradnji i da sačuvate kontakte koje imate. Neko će vam izaći u susret prilikom rešavanja finansijskih pitanja. Ispunjeni ste emotivnim zanosom i priželjkujete još lepši odnos sa voljenom osobom. U kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu.

Devica

Pripremili ste se za novi obračun sa svima koji vam zadaju različite nevolje, pri tome nećete imati mnogo milosti za one koji su izeneverili vaše poverenje. U poslovnom smislu dobijate nečiju podršku, tako da vas očekuje manji dobitak. Voljena osoba je prilično nestrpljiva u išekivanju da ispunite ono što ste nedavno obećali. Više emotivne akcije sa što manje reči, je dobar recept za vašu ljubavnu sreću. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo.

Vaga

Nalazite se u stvaralačkoj fazi i sa neskrivenim otpimizmom pristupate svakom zadatku koji vam postavlja neko od saradnika. Ipak, pokazaće se da nije uvek sve tako jednostavno kao što izgleda i da vam je u kritičnom momentu neophodna nečija asistencija. U odnosu sa ljubavnim partnerom bolje je da se primirite i da ne provocirate neke situacije koje mogu lako da izmaknu kontroli. Potrudite se da fascinirate blisku osobu na nesvakidašnji način.

Škorpion

Nakon par neugodnih situacija promenićete mišljenje o jednoj osobi za koju vas vezuju neki poslovni interesi. Vaša motivacija je prilično jaka, ali vam nedostaju dobri uslovi za realizaciju ciljeva koje imate. Budite strpljivi, jer samo je pitanje vremena kada ćete dobiti ono što vam nedostaje. U ljubavnom odnosu, vaš partner deluje preterano samouvereno. Koliko god se trudili da uravnotežite svog partnera ili porodično život, imate utisak da ne postižete željene efekte.

Strelac

Postoji osoba koja nepotrebno otežava vašu poslovnu ili statusnu poziciju, ali vi imate pripremljena rešenja i nećete dozvoliti da neko umanjuje vaše sposobnosti. Važno je da regujete u pravo vreme i da sebi obezbedite podršku među saradnicima. U svom emotivnom zanosu ponekad imate prevelika očekivanja koja postavljate pred blisku osobu. Dobro preispitajte sebe, jer možda vaš partner nije u stanju da ispuni sve vase želje i zahteve.

Jarac

Jasno vam je da se neka poslovna pravila ili razne okolnosti brzo menjaju, tako da vrlo promišljeno očekujete bolju priliku i svoju šansu koju ne želite da propustute. Imate niz prednosti u odnosu na saradnike i samo je pitanje pravog trenutka kada ćete realizovati neke važne ciljeve. Priželjkujete veću emotivnu slobodu da ostvarite svoje namere, ali kao da vas neko sputava ili trenutni događaji ne idu uvek u pravcu koji vama odgovara.

Vodolija

Osmislili ste dobar plan i od okoline očekujete potpunu lojalnost. Pred vama su razni izazovi koje nameravate da rešavate u hodu i bez preterane dramatizacije. Obratite pažnju na korisne savete koje dobijate od bliskih saradnika, neko će vam izaći u susret i olakšaće vam deo obaveza koje imate. U odnosu sa voljenom osobom spremno pruzimate inicijativu. U skladu sa svojom prirodom često birate ljubavne izazove ili neke neobične situacije koje daju posebnu čar.

Ribe

Dobro razmislite o svojim poslovnim namerama, potrebno je da se opredelite za neka nova ili još efikasnija rešenja. Te promene treba da vam obezbede dugoročniju saradnju, vidljivo poboljšanje ili značajan napredak u onosu na prethodni period. Ako partner ima prigovore na vaše ponašanje, nemojte dozvoliti da se vaš odnos nepotrebno zaoštrava. Vama je najvažnije da očuvate porodičnu harmoniju, kao i zajedničko poverenje ili emotivnu toplinu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.