Prelepo: Manekenka doji dete na naslovnoj strani Ella

nicole-4

Austalijski supermodel Nicole Trunfio dokazala je svetu da se posao svetski poznatog modela i uloga majke ne moraju međusobno “isključivati”.

Naime, prelepa Nicole je u toku snimanja za magazin Elle Australia napravila malu pauzu kako bi podojila svog sinčića Ziona. Ovaj intiman trenutak nije promakao fotografu Georgesu Antoniu koji je  rešio da ga ovekoveči.

Ova spontana fotografija neplanirano je “završila” na naslovnoj strani uticajnog modnog magazina, a odobrila je ju urednica Justine Cullen lično.

U ovome nema ničeg kontroverznog. Zion je bio gladan, sve je izgledalo divno, pa smo odlučili da ih fotografišemo. Bio je to potpuno prirodan trenutak koji je rezultirao moćnom fotografijom”, rekla je urednica. “Na naslovnoj strani časopisa koji će se naći na kioscima, Nicole nosi Pradinu haljinu i pozira pored svog sina, dok će pretplatnici moći da dobiju verziju sa dojenjem”, objasnila je Justine.

nicole-2

Povodom objavljivanja ove fotografije oglasila se i sama Nicole. “Ne postoji ništa lepše i moćnije od majčinstva. Nije mi bila namera da izazovem kontraverze, zato vas molim da ovu fotografiju prihvatite na pravi način… Ništa nije gore nego kada jednu majku osuđuju što na javnom mestu doji svoju gladnu bebu”, napisala je manekenka na svom Instagramu.

nicole-1

******************

Nicole nije jedina celebrity mama čija je fotografija na kojoj doji svoje dete “završila” u javnosti – još neke slavne lepotice putem društvenih mreža su poručile da je dojenje u javnosti nešto sasvim prirodno, tako što su na društvenim mrežama objaviljavale fotke na kojima ponosno doje svoje bebe .

Američka glumica i model Jaime King je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj doji, a uz nju je napisala: “Dojenje ne bi trebalo biti tabu – i hranjenje na bočicu ne treba osuđivati.”

Supermodel Gisele Bündchen izjavila je jednom prilikom da bi po njenom mišljenju trebalo doneti zakon da majke doje decu najmanje šest meseci. Na svom je Instagram profilu objavila i fotografiju na kojoj doji dok je njen tim šminka i frizira.

Pevačica Pink je svojevremeno izjavila da je dojenje zdravo i prirodno, te da joj nije važno šta drugi misle o tome. Na svom Twitter profilu je objavila i fotku na kojoj doji jednogodišnju ćerkicu Willow i to za vreme snimanja covera za novi album.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.