Poznate dame otkrivaju: Ovako se borimo protiv celulita!

(foto: favim.com)
(foto: favim.com)

Nezdrava i neredovna ishrana, dugo sedenje i  malo fizičke kondicije – sve su to faktori koji doprinose pojavi celulita.

Da i holivudske lepotice imaju problem sa celulitom više puta je  potvrđeno, a na koji način se poznate dame bore sa ovim estetskim problemom pročitajte u nastavku teksta:

Kim Kardashian

Atkinsonova dijeta je dijeta koje se Kim pridržava. Ova dijeta se bazira na smanjenoj količini ugljenih hidrata i povećanom unosu nemasnog mesa i povrća. Probleme sa celulitom rešava aparatom koji kombinuje radiotalase i infracrvenu svetlost.

Miranda Kerr

Ova manekenka se podvrgava strogim dijetama kako bi održavala svoju liniju. Ona problem sa celulitom rešava takozvanim četkanjem tela. Ovo podrazumeva tretiranje problematičnih delova tela drvenom četkom sa prirodnim vlaknima. Na taj način se podstiče cirkulacija, što doprinosi smanjenju celulita.

Jennifer Aniston

Pored toga što se zdravo hrani, Dženifer  redovno ide na tretmane limfne drenaže i koristi maske sa morskim algama koje joj pomažu u borbi protiv celulita.

Jennifer Lopez

Atraktivna pevačica brine o načinu ishrane i veoma je fizički aktivna što doprinosi smanjenju celulita. U njenoj ishrani zastupljeno je sveže povrće zelene boje, poput spanaća, zatim citrusno voće, maslinovo ulje i semenke lana.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.