retro-moda

Predstavljamo vam 7 trendova koji će obeležiti ovo proleće!

1. Rolke uvučene u farmerke

Pronažite rolku koja nije previše uska, ali ni previše široka kako bi vam tačno “upala” u farmerke ili pantalone. Pronađite savršeni balans kako vam višak materijala ne bi kvario celokupni izgled.

2. Ležerne bluze

Iako višak materijala nikako ne izgleda dobro kada želite da nosite ovaj stil, za svilene bluze ili košulje ovo pravilo ne važi. Kako su lagane teksture, neće praviti neprijatan višak materijala unutar pojasa farmerki i pantalona. Iskombinujte pantalone sa visokim strukom sa svilenom košuljom koju ćete uvući u pantalone ili farmerke. Sa visokim strukom ćete napraviti balansiranu i elegantnu siluetu.

3. Teksas jakne

Ako ste mislili da je uvlačenje košulja i majica u donje odevne komade jedino što možete da uradite – prešli ste se. Danas je popularno da uvučete i teksas jaknu u farmerke kako biste stvorili jedinstveni, monohromatski izgled. Na ovaj način ćete istaći struk (koji se često ne vidi kada nosite ovakav tip jakne) i izgledati moderno.

teksas-jakna
(foto: Favim)

4. Majica sa grafičkim dezenom i suknjom

Kojim komplimentima vaš znak ne može da odoli? Majice sa zanimljivim natpisima i slikama bendova su uveliko u trendu. Izgledajte pomalo “opasno” , ali istovremeno elegantno, tako što ćete ovakvu majicu nositi sa suknjom. Prednji deo majice uvucite u suknju, a zadnji pustite da lagano pada preko nje.

5. Pola-pola

Pola košulje uvučeno – pola ne. Možda vam zvuči čudno ili previše opušteno, ali ovaj stil nošenja je apsolutni hit u svetu mode. Trik za savršenu frizuru koji koriste sve moderne Italijanke

6. Dodajte kaiš

Zaboravite na ultra-tanke kaiševe kada je u pitanju ovaj trend. Na džemper uvučen u suknju dodajte kaiš srednje debljine koji pomalo ima kaubojski izgled ili makar veliku kopču.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.