screenshot ispovest
Foto: Screenshot

Najdivnija stvar koja može da se desi roditeljima je da dobiju bebu, ili bebe, kao što je to bio slučaj kod porodice Morales. Karlos i Erika su dobili četvorke, a sreća je bila neopisiva, ali nije dugo trajala. Nakon pet-šest meseci otac četvorki doživeo je najgori dan u svom životu.

Mladi par, Karlos i Erika zaljubili su se jedno u drugo na prvi pogled, a kako on kaže, odmah je znao da je ona ljubav njegovog života. Čim ju je video pitao ju je za ples, a nakon prvog plesa nije prošlo mnogo vremena od kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u Las Vegasu.

Nakon svadbe pokušali su da postanu roditelji, ali im ta želja neko vreme nije bila ispunjena, pa su na kraju otišli na veštačku oplodnju.

“Nazvala me je od lekara i rekla da ćemo postati roditelji. Pitala me je šta mislim koliko ćemo beba imati. Rekao sam jednu, ona je rekla “Ne”. Dve? Opet ne. Tri? I tada je odgovor bio “Ne”. Vratio sam se na jedno dete, na šta mi je ona rekla “Ne, dobićemo četiri bebe!”, rekao je Karlos.

Ovaj mladi otac je bio u početku iznenađen i prva misao koja mu je prošla kroz glavu je: “Ja to ne mogu da priuštim”.

Trejsi, Erika, Pejsi i Karlos Junior rodili su se kao zdrave bebe, i mama je bila dobro.

Karlos ih je stalno obilazio, malo je bio kod beba, malo kod mame i na kraju je odlučio da ostane uz svoju ženu. Sve je bilo dobro do jedan sat posle ponoći.

“Mašina je počela da pišti i sestre su nervozno ulazile i izlazile iz sobe. Kada ih je ušlo njih 10, 15 rekli su mi da izađem iz sobe”, priča Karlos i dodaje: “A onda su mi rekli, da je njeno srce stalo”.

Samo nekoliko sati nakon što je rodila četvorke, Erika je imala hipovolemijski šok koji se dešava kada usled prevelikog krvarenja srce ne može da pumpa dovoljno krvi, a od posledice šoka ona je ubrzo i umrla.

Tada je Karlos ostao sa četiri tek rođene bebe o kojima je morao sam brine.

“Bio sam u šoku. Nisam mogao čak ni da govorim. Ljudi su mi se obraćali, ali ja ništa nisam čuo”, dodao je otac.

Nije imao mnogo vremena da tuguje, morao je da brine o bebama.

“Govorio sam sebi ‘Karlose, sve se dešava sa razlogom. Sada moraš da budeš jak jer imaš četiri deteta koji imaju samo tebe”, rekao je Karlos.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.