Ostao je svoj kroz sve ove godine
Ostao je svoj kroz sve ove godine

Godine su samo broj. Neko je star u svojim dvadesetim, a neko mlad duhom i u poznim decenijama. Jedan od takvih primera je i Günther Krabbenhöft, beskrajno simpatični dekica iz Berlina.

On se nalazi na pragu 8. decenije života, ali je ostao veran svom besprekornom stilu, koji, kako sam kaže, neguje otkad zna za sebe.

Ne krije iznenađenje zbog toga što su društvene mreže odjednom preplavile njegove fotografije. “Mislim da se odevam prilično normalno. Uvek se oblačim ovako. Elegantan sam i kad idem na posao i kad vežbam. Volim da sa zadovoljstvom pogledam u svoj odraz u ogledalu. Ono što nosim spolja je refleksija onoga iznutra”, ispričao je ovaj nadahnjujući čovek i dodao kako samo zamera što su zbog što pomepznijih naslova novinari preneli da ima 104 godine.

Pa, drage dame, sigurno se ne biste žalile da je više ovakvih džentlmena, zar ne?

Günther Krabbenhöft Günther Krabbenhöft 12 Günther Krabbenhöft 11 Günther Krabbenhöft 10 Günther Krabbenhöft 8 Günther Krabbenhöft 7 Günther Krabbenhöft 6 Günther Krabbenhöft 4 Günther Krabbenhöft 3 Günther Krabbenhöft 1Izvor: Boredpanda.com
3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.