POKLANJAMO: Dnevnik jedne majke – “Pazi, mama sluša”

knjiga

Nakon promocije na ovogodišnjem jubilarnom 60. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, autorka Sanja Radenković je u restoranu Le Teniza predstavila knjigu “Pazi, mama sluša”.

Sanjin prvenac je najviše zaintrigirao buduće roditelje i roditelje – početnike, budući da predstavlja necenzurisan dnevnik jedne majke koji na topao i duhovit način opisuje kroz koje sve faze prolaze roditeljiu vaspitavanju dece.

Ukoliko ste propustili: Urnebesne ilustracije – Sve muke jedne trudnice

Tako nam autorka Sanja Radenković, u moru dogodovština, otkriva i zašto je bila primorana da promeni kraj svakoj bajci:

“Zamislite mog užasa kada sam shvatila da u skoro svakoj bajci neko umire i neko je nesrećan. Verujte mi, iako sam i ja kao mala odrastala uz Crvenkapu, Pepeljugu, Uspavanu lepoticu, nisam te bajke doživljavala isto. Počelo je da mi smeta ta količina tuge i rešila sam da menjam bajke. Nisam želela da mladoj osobi čitam nešto što ni ja kao odrasla ne bih volela da čujem.”

sanjar2

Poznata književnica Jasmina Ana je u svojoj recenziji istakla da je ova knjiga višestruko korisna. Ne samo zbog toga što svet vidi sa sunčane strane, lepši, bolji, pravedniji, veseliji, već i zato što nas autorka uči kako da naš život zaista postane bolje mesto.

Prve tri čitateljke koje pošalju mail sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) na jovana@pmg.rs, dobiće svoj primerak ovog jedinstvenog vodiča kroz majčinstvo.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.