Pogledajte: Napušteno selo prekrivenom bujnom vegetacijom

enterijer-lifestyle-ribarsko-selo-prekriveno-bujnom-vegetacijom-01

Napuštena mesta ne moraju uvek izgledati kao u horor filmovima, postoje mesta za koja se priroda pobrinula na najlepši mogući način i koja pružaju mir usled posmatranja.

Gougi ostrvo se nalazi u Shengsi arhipelagu koji čini 400 ostrva. Jane Quing fotografijama beleži ovaj grad naizgled beskonačnih građevina koje su pre dosta godina bile deo ribarskog sela. Ovaj region i dan danas ima uspeha u ribarskoj industriji. Ipak, ovaj posebni deo ostrva izgleda da je zaboravljen.

Pogledajte fotografije ovog napuštenog sela koje je zaraslo u bujnu vegetaciju.

enterijer-lifestyle-ribarsko-selo-prekriveno-bujnom-vegetacijom-02 enterijer-lifestyle-ribarsko-selo-prekriveno-bujnom-vegetacijom-03 enterijer-lifestyle-ribarsko-selo-prekriveno-bujnom-vegetacijom-04 enterijer-lifestyle-ribarsko-selo-prekriveno-bujnom-vegetacijom-05 enterijer-lifestyle-ribarsko-selo-prekriveno-bujnom-vegetacijom-06 enterijer-lifestyle-ribarsko-selo-prekriveno-bujnom-vegetacijom-07 enterijer-lifestyle-ribarsko-selo-prekriveno-bujnom-vegetacijom-08 enterijer-lifestyle-ribarsko-selo-prekriveno-bujnom-vegetacijom-09 enterijer-lifestyle-ribarsko-selo-prekriveno-bujnom-vegetacijom-10

Izvor: Mojenterijer.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.