Photo: Alexandar Dmitrović

Projekat “SADA ME LJUBI” ima za cilj podršku trudnicama i svim budućim mamama kroz pravilno i dostupno informisanje. To je jedna u nizu aktivnosti koje Udruženje žena ASKA organizuje kako bi podigla svest u društvu o trudnicama i budućima mama. Na njihovom portalu redovno će izlaziti tekstovi koje će trudnicama olakšati drugo stanje sa korisnim savetima iz prve ruke od stručnjaka (ginekologa, psihologa, NLP coach-a…) i informacijama administrativne prirode (koja dokumenta su vam neophodna, gde se predaju, koji testovi se obavezno rade…).

Photo: Alexandar Dmitrović

Humanitarnog je karaktera, a na bilbordima koji prate kampanju biće istaknuto pored Udruženja “ASKA” i SMS broj 2552 za podršku kampanje “Izaberite decu” koju vodi Ivan Ivanović i Prva televizija.

Kao medijski sponzor projekta “Sada me ljubi” portal Detinjarije.com takođe će redovnim pisanjem podizati nivo informisanja trudnica prateći kampanju. Projekat su podržali Kids Land, Boutique Travel, Stokke i Avent.

Projekat je osmislila i vodi Milica Nikolić Lava, sa svojim stručnim timom. Lava je trenutno u drugom stanju u kome i izvodi pesmu “Sada me ljubi”.

Photo: Alexandar Dmitrović

U pitanju je pop pesma, a Lava kaže: “Snimanje u I.N.O.K studiju je bilo pravo zadovoljstvo. Kroz kameru Petra Vujanića, iskustva jedne trudnice izazivaju u meni od šaljivih do nežnih emocija. Izuzetno mi je zadovoljstvo što je veliki odziv poznatih ličnosti da učestvuju u ovom projektu, a snimanju su prisustvovali Bata Spasojević, Iva Štrljić, Miki Perić, Danijela Pantić, Anastasija Staša Đurić i mnogi drugi. Osećala sam se božanstveno, dirnuto, jer ima puno ljudi koji žele da podrže trudnice i znam da će pokretanje ove kampanje za pravilno informisanje podržati mnoge buduće mame u trudnoći.”

Pesmu su komponovali Lava i Boris Nikolić, tekst je napisala Lava, specijalni gost je slavni Dejan Petrović koji svira trube, a post produkciju radi Moby Dick.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.