Sakrijte celulit na fotografijama – uz pomoć ovog trika

(foto: Instagram/sophactivelife)

Glavni ženski neprijatelj, celulit, jedan je od razloga zbog čega mnoge žene gube samopouzdanje i odriču se nošenja šortseva i kraćih suknji.

Ako u obzir uzmemo i veliki broj fotografija na kojima se nalaze fotošopirani modeli koji ponosno pokazuju svoja tela, mnoge žene se zbog celulita osećaju – užasno!

Međutim, Sophie Allen, personalni trener iz Melbourna, želi da jednom za svagda pokaže svim ženama da su te fotografije zapravo ne pokazuju “pravo stanje stvari”. Ona je stekla nekoliko hiljada novih pratilaca na Instagramu nakon što je objavila sliku na kojoj pokazuje koliko je lako sakriti celulit na fotografijama.

“Želim da svima pokažem pravu istinu o savršenim ženskim telima i da zapravo sve imamo celulit. On se pojavljuje kada stegnem zadnjicu, a nestaje ako samo malo izbacim svoje kukove. Zato, nemojte da se nervirate ako mislite da sve druge devojke nemaju celulit – već samo vi. Moramo da prihvatimo i volimo svoja tela onakva kakva jesu i radimo na tome da svakoga dana budemo zdraviji i bolji”, napisala je ona ispod fotografije.

(foto: Instagram/sophactivelife)

Njena poruka je jasna i želi da žene širom sveta pokazuju svoja tela onakvim kakvim ih je priroda stvorila, a ne da se trude da udovolje nerealnim standardima lepote.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.