Ovim navikama ubijate sopstvenu karijeru

Neke navike imaju dalekosežne posledice ne samo po vaš novčanik, već i na ugled! Pogledajte šta pod hitno morate da promenite.
 NEDOVOLJNO PROMOVIŠETE SVOJ RAD
Možete biti izuzetno nadareni, vredni i vaš rad može donositi izvandredne rezulatate, ALI niko vam neće povisiti platu ili vas unaprediti, ukoliko kočano ne progovorite i istaknete vaše zasluge.

NE KAŽETE ŠTA MISLITE

Mnogi su pri stavu da je najbolji recept za uspeh NE PRAVITI PUNO BUKE. Međutim, dobri menadžeri će znati da cene ukoliko jasno stavite do znanja da je neke odluka pogrešna. Izražavanje mišljenja na profesionalan način predstavlja ključ uspeha.

IMATE ODBRAMBENI STAV

Zauzimate odbramebni stav ako ne dobije dobre ocene svog rada? Ne činiteto, moguće je da vašoj karijeri zadajete KONAČNI UDARAC! Mnogi odustaju od značajnih interakcija s ljudima sa ovakvim stavom.

PREVIŠE STE NEGATIVNI

Ukoliko se neprekidno žalite na nešto, sigurno stvarate ne bas prijatnu atmosferu u radnom okruženju.

SKLONI STE LAGANJU

Ako vas kolege i poslodavci uhvate u laži, bez obzira na to da li je ona bezazlena ili nešto što se ne može lako dokazati, uništićete kredibilitet koji se teško može povratiti. Zapamtite, čak i nakon godina potpune iskrenosti i dalje će vas smatrati osobom kojoj se ne može verovati u potpunosti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.