danijela pantic vlahovic i maja mackovic - Sefice

Produkcijski tim Kitchen TV pripremio je za jesenju programsku šemu sedam novih, kulinarskih serijala sa ukupno 182 epizode.

Svi serijali ekskluzivno će biti emitovani na Kitchen TV (MTS TV, 265. kanal), od ponedeljka, 3. oktobra.

Kao posebna zanimljivost za gledaoce će biti ekskluzivni povratak Steve Karapandže, najčuvenijeg kuvara sa ovih prostora, na javnu scenu. On će, u saradnji sa Nenadom Gladićem – Lepim Brkom, otkrivati tajne vrhunske kuhinje.

brka i stevo 1

Društvo će nam praviti i neodoljivi Nišlija Nebojša Stamenović, poznatiji kao Neša Travka, inače planinar i veliki poznavalac prirodne ishrane, Uroš Radoičić, koji će gledaocima Kitchen TV pokazati da ukusi Azije mogu da se dočaraju i na našim prostorima (jedini je sertifikovani suši majstor u Srbiji), Katy The Cook, koja nas sa “emotivnim receptima” i muško-ženskim pričama, vodi kroz šareni, kulinarski lavirint od smeha do suza, Aleksandra koja će vas učiti o poreklu i upotrebi začina…

U serijalu Šefice, profesorka kulinarstva Danijela Pantić Vlahović predstaviće dame koje su ostavile traga u gastronomiji regiona, ali i one koje je unapređuju, održavaju i neguju.

Katy

Najbolje iz Srbije je informativno-dokumentarna emisija, čiji je cilj da gledaoce informiše o sajamskim, gastronomskim, ali i poljoprivrednim manifestacijama. Ekipa serijala Najbolje iz Srbije putuje po Srbiji i beleži tajne pripremanja lokalnih specijaliteta, ali i životne priče zanimljivih organizatora i učesnika.

Prijatno gledanje!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.