Ova žena je potrošila 25.000 dolara kako bi izgledala poput Dženifer Lorens

Kada je nakon porođaja izgubila samopouzdanje u svoj izgled tridesetogodišnja Kiti iz Teksaka poželela je da ima novi izgled, identičan Dženifer Lorens.

Zbog opsednutosti slavnom glumicom Kiti je uradila čak šest plastičnih operacija – ugradnju masnog tkiva u zadnjicu i obraze,operaciju nosa, grudi, liposukciju tela i zatezanje lica i potrošila 25 hiljada dolara – kako bi izgledala kao bliznakinja Dženifer Lorens.

“Dženifer je zabavna i luckasta, izgleda veoma privlačno”, izjavila je Kiti u intervju za televiziju ABC

Naime, Kiti je prezadovoljna rezultatima operacije. Iako čitavom svetu izgleda kao kopija poznate Oskarovke njen suprug Erik kaže da nije zanesen likom Dženifer Lorens kao njegova supruga.

Ona je ponosna na svoj izbor jer, kako kaže, nije izabrala Pamelu Anderson već glumicu koja je osvojla Oskara.

“Kako sam sve više posmatrala Dženifer shvatala sam da imamo slične crte lica. Ipak, njene su bile prefinjenije pa sam i ja poželela isto. Ne mislim da sam luda zato što želim lepše da izgledam” 

Inače je u Americi zastupljen trend da žene dolaze sa slikama poznatih ličnosti u želji da liče na njih. Doktor Ros koji je operisao Kiti kaže njegove pacijentkinje uglavnom žele usne Anđeline Džoli, grudi Skarlet Johanson i Megan Foks.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.