Ova lepotica zaradi milion dinara po Instagram objavi

Da nije bilo njene zadnjice, danas Džen Selter, američka fitnes influenserka ne bi imala stotine hiljada dolara i milione pratilaca.

Ona je jedna od prvih koji su inkorporirali belfie odnoso selfie zadnjice.

Ova dvadesetčetverogodišnja Amerikanka uložila je puno truda i znoja kako bi došla do savršene pozadine zahvaljući kojoj danas puni svoj bankovni račun .

Kraljicu “belfija” na instagramu prati više od 12 miliona ljudi, a svaku objavu masno naplaćuje. “Počelo je od hobija, a taj hobi pretvorio se u posao, što je neverovatno”, dodala je.

“Počela sam da treniram nakon srednje škole jer tad još nisam znala čime bi se bavila, a inspiraciju sam dobila odlazeći u teretanu i gledajući ljude kako vežbaju. U to vreme borila sam se s anksioznošću i upravo zato sam počela da vežbaš. Osećala sam se odlično nakon vežbanja jer bih sav stres izbacila iz sebe”, priznala je.

Sponzori joj po objavi plaćaju i do milion dinara, što zvuči suludo, no ona kaže da se za svaku fotku dobro potrudi. “Tajna dobre fotografije je u dobrom svetlu, dobroj pozadini, povezanosti sa svojim pratiteljima i ne reklamiranju stvari u koje ne verujete”, otkrila je.

Sedam godina aktivnog vežbanja donelo joj je besprekornu figuru, no čak i healthy zavisnici poput Jen ponekad pogreše.

“Ako želim komad hleba, poješću ga, ako želim nezdravi obrok, imaću ga. Znam da mnogi koji treniraju osećaju grižu savesti nakon takvih obroka, ali to ne bi trebalo da je tako. Vežbaj da bi jeo i osećao se dobro”, kaže Džen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.