Kendall Jenner u Kanu (foto: Instagram)
Kendall Jenner u Kanu (foto: Instagram)

Samantha Helen Laight je 22-godišnjakinja iz Mančestera koja je na Facebooku napisala otvoreno pismo upućeno svim devojkama koje je za vrlo kratko vreme postalo popularno širom sveta. Ova mlada šminkerka se na ovakav potez odlučila nakon što je videla fotografije manekenke Kendall Jenner na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu.

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

“Svim mladim devojkama i svim ženama – molim vas nemojte da vas zavaraju filteri. Čini mi se da Instagram daje potpuno iskrivljenu i nerealnu sliku o tome šta je zapravo lepota i perfekcija”, napsiala je Samantha.

“Svi imamo bubuljice i akne na licu. Niko ne hoda unaokolo sa reflektorom koji će nas učiniti besprekornim. Koristite šminku sa užitkom, ali nemojte nikada osetiti potrebu da sebe upoređujete sa nekim ili konstatno budete savršeni, jer to nije nimalo realno. Šminkajte se zbog sebe, a ne kako bi ličili na nekog, jer ni oni u stvarnosti ne izgledaju tako”, dodaje ona.

Samanthin post je naišao na ogromno odobravanje na Facebooku i mnogi smatraju da je takva vrsta iskrenosti potrebna mladim devojkama danas kako bi prihvatile sve svoje vrline i mane.

Izvor: Dailymail.co.uk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.