Otkrivamo: Kako se muškarci pripremaju za izlaske?

Da li vas je zanimalo kako se muškarci spremaju za dejt i koliko vremena zaista provode spremajući se za prvi susret sa devojkom?

I oni gube puno vremena u kupatilu, a nisu imuni ni na višesatno traženje odgovarajuće odevne kombinacije. Navešćemo vam par stvari koje činu mušku rutinu pred izlaske:

  1. Tuširanje: Kako bi ostavili dobar utisak, muškarcima je veoma važno da dobro mirišu. Iz tog razloga se tuširaju neposredno pre izlaska. Često se dodatno naparfemišu i trude se da izgledaju sveže i opušteno.
  2. Treniranje: Na dan izlaska se trude da nadoknade sve propuštene vežbe i dodatno “utegnu”! Potajno se nadaju da će izgledati mišićavije i da će se to dopasti devojci sa kojom izlaze. Na taj način sebi podižu i samopouzdanje, što je super taktika.
  3. Slušanje muzike: Uz omiljenu muziku će se lakše opustiti i pripremiti za uzbudljivo veče! Muzika može i da pomogne kako bi se odagnale negativne misli tipa:”Šta ako joj se ne dopadnem? Šta ako joj budem dosadan?” itd.
  4. Razmišljanje o zaštiti: Bez obzira kako dejt prođe, muškarci najčešće imaju spakovana dva, tri kondoma. Oni samouvereniji, pripreme i po nekoliko pakovanja. Nada poslednja umire, right?!
  5. Samozadovoljavanje: Praksa koja nije strana ni ženama pred izlazak, za muškarce je gotovo obavezna. U strahu da se ne obrukaju i prerano završe seksualnu igru, muškarci obično obave “pripremu” kod kuće.

I to bi bilo to. Ništa posebno, znali smo da su i muškarci jednako uzbuđeni zbog sastanka i da im je stalo da se što bolje pokažu, baš kao i mi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.