Otkrij koju seriju bi trebalo da gledaš na osnovu horoskopskog znaka

Iako na listi čekanja sigurno imaš brdo serija koje želiš da pogledaš, znamo da često nemaš vremena za njih… ili si previše zauzeta gledanjem nekih drugih.

No, želimo da ti pomognemo u odabiru: svaki horoskopski znak ima odgovarajuću seriju, koju ti mi predstavljamo. Sve što treba da uradiš jeste da odabereš svoj znak i prepustiš se uživanju. Naravno, bonus poene dobijaš ako uspeš da odgledaš svih 12 serija!

Bitno je napomenuti da te sve serije sa spiska, kao i još preko 280 drugih čekaju na sajtu www.HBOGO.rs – ova jedinstvena usluga za gledanje serija i filmova na internetu u visokoj rezoluciji sa prevodom pruža ti mogućnost da bez ograničenja i, što je najvažnije, bez reklama uživaš u omiljenim i naslovima o kojima priča čitav svet. Pa, šta čekaš? Prepusti se uživanju!

Ako si Ovan, moraš da pogledaš…

Foto: HBO

Kripton

Neustrašivi i puni energije, Ovnovi su rođeni da budu vođe koji su uvek u prvim borbenim redovima. Imaju velike ideje i nikada ne brinu o detaljima. Zbog toga će uživati u seriji Kripton, jer je baš takav i glavni junak – inače, Supermenov deda.

Ako si Bik, moraš da pogledaš…

Foto: HBO

Nevine laži

Ovo je priča o tri žene, jednom ubistvo i mnogo misterije u malom gradu Montereju. I dok nestrpljivo čekamo drugu sezonu u kojoj glumi Meril Strip, obavezno gledajte i prvu – verujemo da će se mnogi Bikovi pronaći u ulogama koje tumače Nikol Kidman, Riz Viderspun i Šajlin Vudli.

Ako si Blizanci, moraš da pogledaš…

Foto: HBO

Lažov

Svaki Blizanac je enigma i pun iznenađenja, kao i serija Lažov. Baš kao ni ti, ni ova serija ne otkriva mnogo toga odmah, ali tokom šest epizoda, koliko ih ima u prvoj sezoni, bacaće te u rebus iz minuta u minut.

Ako si Rak, moraš da pogledaš…

Foto: HBO

Šest stopa pod zemljom

Rakovi su poznati kao emotivni znakovi, koji poseduju dozu onog staromodnog šarma. Zbog toga je Šest stopa pod zemljom pravi izbor za ljude u ovom znaku. Priča o porodici koja drži firmu pogrebne osobe na jedan poseban način govori o čudnim, bolnim i slatkim odnosima unutar porodica sa kojima ćeš se povezati.

Ako si Lav, moraš da pogledaš

Ponovo slavna

Lavovi kroz život idu uzdignute glave, a gde god se pojave, dižu prašinu – baš kao i glavna protagonistkinja serije Ponovo slavna, koju tumači Liza Kudrou. Priča govori o nekadašnjoj poznatoj glumici Valeri koja, u nedostatku posla, počinje da snima sopstveni rijaliti koji će kasnije emitovati HBO. Iako na ivici nervnog sloma, Valeri uspeva da zadrži osmeh pred kamerama, ali moraže jednom da pukne – baš kao i Lavovi kada se nađu u sličnim situacijama.

Ako si Devica, moraš da pogledaš…

Foto: HBO

Žica

Likovi u ovoj seriji pokušavaju da uspostave red u nemirnom svetu – da li vam to liči na nešto što bi Device uradile? Policajci imaju sopsteveni sistem, ali i dileri droge. Žica istražuje i analizira odnose policije i negativaca u Baltimoru iz svih mogućih uglova, a Device koje su predstavnici discipline, reda i odgovornosti, pronaći će svoje životne principe u akciji Žice.

Ako si Vaga, moraš da pogledaš…

Foto: HBO

Dekster

Vage ništa ne plaši, baš kao ni glavnog junaka serije Dekster, koji danju radi pri policiji, rešavajući zločine, a noću ih čini. No, pre ubistva on žrtvu stavi na tas, pa izvaga zbog čega treba da je ubije – i najčešće razloge opravda.

Ako si Škorpija, moraš da pogledaš…

Foto: HBO

Prava krv

Napetost, krv i seks – ima li nečega što Škorpija ne voli? Prava krv prati priču moderne Amerike, u kojoj su vampiri sastavni deo društva, a zahvaljujući sintetičkoj krvi koju piju, više ne moraju da ubijaju ljude. U jednom malom gradu u Luizijani dolazi do reprekusije vampirana, posebno nakon što se konobarica zaljubi u vampira. Iako se na prvi pogled ne čini tako, ovo je priča o prijateljstvu i vezama, a pošto su Škorpije posvećene svojim prijateljima, serija će im se definitivno dopasti.

Ako si Strelac, moraš da pogledaš…

Foto: HBO

Silicijumska dolina

Strelci su praktični ljudi i imaju širi pogled na svet i slobodu da sami prave izbore. Lako se prilagođavaju novim situacijama i zbog toga bi trebalo da pogledaju Silicijumsku dolinu. Iako su možda momci iz serije pomalo drugačiji od ostalih momaka koje srećete u svakodnevici, videćete zbog čega ih voli čitav svet – baš kao i Strelce.

Ako si Jarac, moraš da pogledaš…

Foto: HBO

Igra prestola

Jarčevi su često tvrdoglavi i ne dopuštaju da im iko bira sudbinu – a takav je i slučaj u kultnoj seriji Igra prestola. Likovi koji se ovde pojavljuju hrabri su i odvažni i teško da ćete ih naći bilo gde druge.

Ako si Vodolija, moraš da pogledaš…

Potpredsednica

Vodolije su pomalo tvrdoglave i uvek buntovne – čini se isprva da hladne glave ulaze u konverzacije, no kako vreme odmiče shvatate da umeju da kontrolišu svoje emocije. Odlični su lideri, toliko dobri da biste za njih glasali na izborima – baš kao što je slučaj sa Selinom Majer. Odlično glumi, ali nekad gluma nije dovoljna.

Ako si Vodolija, moraš da pogledaš…

Foto: HBO

Zapadni svet

Zašto da živiš u pravom svetu, kada možeš da posetiš neki fiktivni? To je pitanje koje Ribe postavljaju sebi svakog dana – ali i jedno koje roboti u seriji Zapadni svet počinju da postavljaju sebi. No, bez spojlera – kreni da gledaš ovu seriju odmah i upoznaj svet u kome vladaju drugačija pravila.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.