fulvia

Fulvia Pellegrino je trans osoba koja je potrošila preko 70 000 evra na stotine hirurških zahvata kako bi izgledala, kako ona kaže, savršeno i ističe da je u svom poduhvatu imala punu podršku svoje partnerke.

Fulvia, koja ima 56 godina, ubacila je preko 150 filera za usne i jagodice, 4 puta je operisala grudi i 2 puta radila liposukciju. Osim toga, potrošila je čak 12 000 evra samo na intervencije na njenoj zadnjici.

U budućnosti planira da se podvrgne i novim zahvatima sve dok ne bude imala ono što, po njenim standardima, predstavlja oličenje lepote lica i tela.

Kako je izjavila u intervjuu za britanski Mirror, odrasla je u vrlo konzervativnoj i religioznoj porodici. Nikada nije mogla da izrazi sebe u potpunosti što joj je posebno teško padalo u odnosu sa ocem.

“Osećala sam se zarobljeno u sopstvenom telu. Krila sam se u garaži i tamo sam se šminkala i oblačila žensku odeću”.

Fulvia je sa plastičnim operacijama počela 2004. godine kada je operisala grudi, nos i zategla lice. Kako bi uspela da pokrije troškove skupih intervencija, prodala je svoje automobile i kuću u Francuskoj koju je posedovala.

Njena partnerka Marisa, koja je bila uz nju i pre tranzicije, podržava je u čitavom procesu i Fulvia ističe da ne zna šta bi radila bez nje, s obzirom na to da su joj svi prijatelji okrenuli leđa, a da je komšije i sugrađani posmatraju kao gradskog klovna i prostitutku.

Izvor: shpajz.rs

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.