Napoznatiji beauty blogeri na svetu (foto: Screenshot)
Napoznatiji beauty blogeri na svetu (foto: Screenshot)

Poslednjih godina svedoci smo enormnog rasta brojnih blogova i vlogova na kojima devojke (i nemali broj mladića) deli savete o šminki, frizuri, noktima i savetuje šta da obućete ove sezone.

Ovi YouTube savetodavci počeli su da dominiraju društvenom platformom o lepoti svojim jednostavnim tutorijalima. Teško je uopšte izbrojati broj YouTube kanala sa ovakvim savetima, ali smo za vas izdvojili 10 najzanimljivijih i najpopularnijih koji će vas zabaviti i nečemu naučiti, čak i ako niste zagriženi poznavalac beauty trendova.

1. Zoella

(foto: Herbeauty.com)
(foto: Herbeauty.com)

Britanka Zoe Sagg ima čak 7 miliona pratilaca i sjajan bestseler Onlajn devojka, objavljen i kod nas. Ona je jedna od najpopularnijih blogerki i sjajna, talentovana i lepa devojka. Poslednjih pet godina objavljuje jednostavne, ali genijalne klipove sa savetima o šminkanju i modi.

2. Kandee Johnson

(foto: Herbeauty.com)
(foto: Herbeauty.com)

Ova šminkerka iz Los Anđelesa mnoge je privukla svojim postovima na Instagramu i klipovima na YouTube-u. Uz pomoć šminke u stanju je da se transformiše u bilo koju zvezdu i postiže neverovatne rezultate. Pogledajte na njenom profilu kako je samo dočarala Elsu iz Zaleđenog kraljevstva ili video transformaciju u Madonnu ili Kendall Jenner.

3. Michelle Phan

(foto: Herbeauty.com)
(foto: Herbeauty.com)

Michelle je slavu stekla zahvaljujući sopstvenoj liniji kozmetike, a mnog je zadivila i talentom koji poseduje pa nije ni čudo što je prati preko 7 miliona ljudi. Napisala je i knjigu Make Up: Your Life Guide to Beauty, Style, and Success-Online and Off koja će vas naučiti kako da se našminkate i zadivite sve oko sebe. Evo video tutotijala u kome se ona pretvara u Angelinu Jolie.

4. Wayne Goss

(foto: Herbeauty.com)
(foto: Herbeauty.com)

Njegovi video blogovi su savršena kombinacija inovativne veštine i sjajne tehnike koju poseduje. On je oduševio svet svojim make up tutorijalima. Ali on nije tipični vloger, već demonstrator lepote na poseban način. On je jedini muškarac koji će vas naučiti trikove kontirisanja poput Kardashianki i to na sopstvenom licu. Njegova kolekcija četkica je rasprodata za samo 5 minuta, pa pogledajte njegove klipove i sami se uverite koliko je jedinstven i sjajan.

5. Bubz Beauty

(foto: Herbeauty.com)
(foto: Herbeauty.com)

Ona ima milionske preglede na You Tubu i ogromnu armiju vernih pratilaca. Njen kanal Bubbiosity dnevno pogleda preko 20 miliona ljudi! Ne postoje granice za njenu kreativnost, njen smisao za humor ili način na koji deli savete. A tu je i njen neodoljiv osmeh. Ona je klasa za sebe, a evo smešnog klipa sa savetom kako da uklonite šminku.

6. Blair Fowler

(foto: Herbeauty.com)
(foto: Herbeauty.com)

Ova blogerka iz Džordžije objavljuje video tutorijale od 2008. godine pod nadimkom JuicyStar07. Ona u klipovima pokazuje šta je za nju savršen izgled i svojim savetima inspiriše devojke širom sveta da izgledaju apsolutno najbolje što mogu. Evo njenog saveta kako da zablistate iako nemate vremena da operete kosu.

7. Amarixe

(foto: Herbeauty.com)
(foto: Herbeauty.com)

Pre nadimka Amarixe bila je poznata pod imenom Allison. Nakon završetka koledža pronašla je svoju strast u video tutorijalima i za manje od pola godine postala planetarno popularni baeuty guru. Ono što je izdvaja od ostalih modnih&beauty savetodavaca na internetu je to što Amarixe voli da deli savete i o životu uopšte, koji su često veoma korisni.

Evo njenog tutorijala kako da zasijate.

8. Chloe Morello

(foto: Herbeauty.com)
(foto: Herbeauty.com)

Ona je ultimativni vloger, sa preko 480.000 pratilaca i njeni klipovi imaju preko 20 miliona pregleda. Chloe u u svojim mejkap tutorijalima deli savete o svemu – od toga kako postići efekat smoky eyes do svetlih usana. Opsednuta je isprobavanjem novih metoda u šminkanju i rado ih deli da devojkama širom sveta.

Ovo je njen savet kako da postignete efekat ‘Bez šminke’.

9. Amelia Liana

(foto: Herbeauty.com)
(foto: Herbeauty.com)

Amelia je devojka iz Londona koja svakodnevno inspiriše devojke sjajnim idejama o šminkanju, modi, fitnesu i kuvanju. Ona je za samo pola godine sakupila pre 23.000 pratilaca na YouTube-u, a u svojim klipovima predstavlja jeftine, ali veoma efektivne i kvalitetne proizvode. Ona će vam pomoći da za malo para dobijete najbolji proizvod.

10. Emmа Pickles / EuphoricCreation

(foto: Herbeauty.com)
(foto: Herbeauty.com)

Ova 18-godišnja Britanka se uz pomoć šminke transformiše u poznate likove iz filmova. Poznata je po klipovima u kojima sebe pretvara u vile i ikone velikog platna, poput Džokera. Ova mejkap mađioničarka ima preko 3 miliona pratilaca, a evo dokaza koliko je Emma zaista talentovana.

Izvor: Herbeauty.co
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.