Ombre je bio hit prošle godine, a 2015. je rezervisana za kolombre!

Unesite boje u vaš život
Unesite boje u vaš život

Pre dve godine je ombre došao na velika vrata u frizerske salone, tako da su praktično svi ispratili ovaj trend velikog izrastka koji se lagano preliva od svetlijih ka tamnijim nijansama kose ili obrnuto.

I tako, dok su se naše majke većinom zgražavale na ovakve frizure jer ostavljaju utisak neurednosti i zapuštenosti kose koju je trebalo ofarbati još pre dva meseca, mlađe generacije su prigrlile ovaj trend i oprobale sve varijante, od onih umerenih do intenzivnih.

Kao što to obično biva, modna industrija uvek ide korak dalje, a isti je slučaj i sa preporukama vodećih frizerskih salona koji kao najveći pogodak ove sezone izdvajaju tzv. kolombre.

Naziv ove frizure je kovanica koja u sebi sadrži reči color (boja) i ombre (osenčeno), a u tehnici farbanja kose predstavlja nešto hrabriju varijantu ombrea jer podrazumeva živopisniji prelaz boja u svim kombinacijama koje možete da zamislite.

Možda će vam se na prvu učiniti kao neozbiljno, ali nemojte da vas muče takve misli. Pre svega, sve zavisi od izbora boja i prelaza, a kao drugo, niste vi tako stari.

Nemojte da shvatate sebe preozbiljno, unesite sve boje duginog spektra u vašu kosu, a to šarenilo će uskoro obojiti i sivilo u koje je vaša svakodnevnica zapala.

Evo nekih zanimljivih ideja za kolombre.

Kolombre 1 Kolombre 2 Kolombre 4 Kolombre 5 Kolombre 6 Kolombre 7 Kolombre 8 Kolombre 9 Kolombre 10 Kolombre 11 Kolombre 12 Kolombre 13

Izvor: Bustle.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.