Olivija Vajld priznala da je opsednuta iscrtavanjem obrva

Američka glumica Olivija Vajld je u intervju za magazin “People” priznala da je opsednuta oblikovanjem obrva olovkom kao i da često istu tu olovku koristi za iscrtavanje lažnih pega.

Filmska zvezda smatra da izgled obrva može i te kako da promeni kompletan izgled lica, a pošto je nasledila “lude”, šiljaste obrve, već godinama ih oblikuje s olovkom za obrve.

“Kada umijem lice, moje obrve izgledaju užasno. Kao da su “đavolske”, ali svi u mojoj porodici imaju takve obrve. Zato sam počela da ih oblikujem s olovkom i postala sam pravi ekspert za to.”

Zanosna glumica, koja važi za jednu od najlepših žena na svetu je godinama pokušavala da ima obrve nalik Kejt Mos koja ima svetle, tanke obrve, ali pošto joj se nije svideo takav izgled, odustala je i počela da iscrtava. Olivia je takođe u razgovoru za magazin “People” otkrila da obožava ponekad da iscrta lažne pege.

“Mislim da je to baš super trik, a čini mi se da retko koji šminker to praktikuje. Kada stavite neki puder, ili podlogu, gubite taj prirodan izgled, pa s lažnim pegama možete da kamuflirate sve, odnosno da izgledate kao da nemate šminku”, zaključila je glumica.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.