Odaberite pravu venčanicu prema svom horoskopskom znaku

wedding-dresses_1

Izbor haljine za najvažniji dan u vašem životu možda izgleda kao pravi izazov, ali dopustite li da kosmos odradi svoje, pronalazak savršene venčanice neće predstavljati nikakav problem. Možda niste znali, ali na vaš jedinstveni stil odevanja u velikoj meri utiče vaš horoskopski znak, koji je zaslužan i za to da li volite til, čipku ili duboke izreze.

***Ukoliko ste propustili: Najlepše svečane frizure za venčanja

Ako ste u potrazi za savršenom haljinom koju ćete nositi na dan svog venčanja, možete se okrenuti ovom drevnom verovanju, jer se i sama ceremonija venčanja sastoji od mnogih tradicionalnih običaja i verovanja. Ovih 12 stilova pokrivaju 12 horoskopskih znakova i mogu vas usmeriti na pravi put kako bi do oltara stigle u stilu prave princeze iz bajke.

Aries_Ovan

OVAN

Vaš stil: U srcu ste pravi ljubitelj mode. Umesto da pratite modne trendove, strast nalazite u lepoti samostalnog komponovanja odevnih predmeta u jednu savršenu kombinaciju. Na dan venčanja bi trebalo da obučete jednostavnu i svedenu haljinu, ali ipak skrojenu tako da ćete odudarati od ostalih.

Vaša haljina: Izaberite opuštenu venčanicu, ali sa jednim neobičnim detaljem – otvorenim leđima, na primer. Klonite se korseta ili preterano ukrašenih haljina. Na svoj najvažniji dan želite da sva pažnja bude usmerena na vas, a ne na haljinu.

Taurus_Bik

BIK

Vaš stil: Vi volite da jasno pokažete svoj stil, ali uvek na umu imate komfor pre svega. Radije biste da igrate cele noći u haljini koju nosite puni samopouzdanja nego da budete ograničeni trendi komadom odeće koji se jednostavno ne uklapa u vaš stil.

Vaša haljina: Preskočite utegnute korsete i preterano seksi haljine – treba vam primamljiv komad  koji vam neće smetatati da se prepustite zabavi. Možete se odlučiti za haljinu jednostavnih izreza koja će vas prigrliti na pravim mestima, bez da steže.

Gemini_Bliyanci

BLIZANCI

Vaš stil: Vi ste pravi modni kameleon. Stilove mešate poput pravog profesionalca i samouvereni ste šta god da obučete. Na sve to, ne možete da odolite da ne dodate i malo svetlucavih komada odeće.

Vaša haljina: Venčanica treba da jasno govori o vašem stilu, ali ne i da bude previše kičasta. Umesto da ciljate na visoki glamur, opredelite se za ukrase i šminku i njima očarajte.

Cancer_Rak

RAK

Vaš stil: Ako se jednom rečju može opisati vaš jedinstveni stil, to bi bila elegancija. Privlače vas klasični, ženstveni komadi, u stilu Audrey Hepburn, ali se takođe oseća i dašak modernog u onome što nosite.

Vaša haljina: Venčanica bez bratela A kroja je prefinjen stil koji tražite. Umesto standardne čisto bele, svojom romantičnom stranom se opredelite za svetlu šampanj nijansu sa suptilnom šarom.

Leo_Lav

LAV

Vaš stil: Kada je reč o modi, vi ćete uvek težiti ka dramatičnosti. Hrabre boje, živahni uzorci tkanine – vaš garderober je pun komada koji privlače pažnju drugih i koji jasno najavljuju kada vi kročite u neku prostoriju.

Vaša haljina: Na vaš dan venčanja sve treba da se vrti oko vas pa i vaša haljina treba da jasno kaže ko je najlepša devojka. Venčanica sa žiponom, sva od tafta je savršena za tu priliku.

Virgo_Devica

DEVICA

Vaš stil: Iako izrazito ženstven, niko vas ne bi opisao kao devojčurka. Naginjete ka izgrađivanju damskog stila, ali uvek sa malom dozom bajkovitog. Ne bojite se rizikovanja sa bojama i oblicima, ali uvek ostajete dosledni svojoj prepoznatljivoj estetici.

Vaša haljina: Izaberite klasičnu siluetu poput suptilne venačnice koja će nežno obgrliti vaše telo, ali ostavite lični pečat. Bogata tekstura i nežna ombre kombinacija savšena je za nenametljivu a opet svežu i modernu haljinu.

Libra_Vaga

VAGA

Vaš stil: Vaš stil se zasniva na balansu. Ne preferirate ni muški ni ženski stil oblačenja, već nalazite pravi način da ih ukombinujete. Takođe eksperimentišete i sa novim trendovima i svi znaju da se ne bojite da pomerate granice.

Vaša haljina: Idealna venčanica za vas je izvajana haljina sa nekim neočekivanim detaljem koji će privući pažnju – poput neobičnih nabora. Balska haljina definitvno nije za vas, pa se odlučite da na druge načine prikažete svoju ženstvenost – blagim slojevima tkanine i pokazivanjem malo kože.

Scorpio_Skorpija

ŠKORPIJA

Vaša haljina: Vaš jednistveni stil se svodi na elegantno i moderno i vi taj stil sa lakoćom nosite. Iako naginjete klasičnim komadima, svoj izged podižete na viši nivo stalnim menjanjem tekstura i materijala.

Vaša haljina: Nežna tuba haljina jeste klasik, ali može izgledati i te kako seksi. Jednostavna kragna i svedena silueta nagoveštavaju svima da i na dan venčanja vi ostajete verni svom stilu.

Sagittarius_Strelac

STRELAC

Vaš stil: Svoj stil smatrate ženstvenim, ali sa dozom raziganosti. Vaš garderober je pun poslovnih komada koje kombinujete, ali takođe volite i da se poigravate sa šarama i bojama.

Vaša haljina: Za vas je najbolja klasična haljina sa punom suknjom, ali je učinite svojom tako što ćete odabrati suptilnu, ali ipak neočekivanu šaru. Takva će vam venčanica omogućiti da se u isto vreme osećate i kao dama i kao devojčica.

Capricorn_Jarac

JARAC

Vaš stil: U vašem stilu oblačenja oseća se elegantna jednostavnost. Nećete se nikada odlučiti za nešto ekscentričo, ali ipak ćete klasičnom stilu dodati sopstveni pečat.

Vaša haljina: Kako nikad ne bi obukli nešto previše riskantno ili sa previše ukrasa, držaćete se svog prefinjenog ali mladalačkog stila. Haljina bez bratela, sa srcolikim dekolteom, a mekanim donjim delom, ostavlja utisak da se niste puno potrudili, a opet deluje sofisticirano. A i može se ukombinovati sa divnim aksesoarima.

Aquarius_Vodolija

VODOLIJA

Vaš stil: Vi ste modni kreativac i nosite ono što vas čini srećnim. Niste žrtva prolaznih modnih trendova – umesto toga eksperimentišete sa odećom koja vas inspiriše.

Vaša haljina: Izaberite nešto potpuno neočekivano – dugu haljinu zamenite kratkom, koja je preko oivičena čipkanim delom. Romantični delovi čipke zajedno sa mekanim, providnim delovima čine vančanicu zaista posebnom, a nimalo kičastom.

Pisces_Ribe

RIBE

Vaš stil: Kako ste i vi sami bezbrižni i slobodnog duha, vama svojstveni boemski stil ne zanči da ste jedino njemu naklonjeni. Tu su i nežni, romantični komadi koji odišu određenom dozom seksipila, koja s druge strane nikada nije prenaglašena.

Vaša haljina: Tradicionalna balska haljina nije za vas. Umesto toga odaberite nestrukiranu venčanicu koja nosu u sebi romantičnu energiju. Neka glavni deo haljine bude čisto beo, a rukavi od čipke i videćete da će to biti pravi svedeni, a opet elegantan izgled kojim ćete oduševiti sve.

Bilo da poslušate svoj horoskopski znak i odaberete venčanicu u skladu sa njim ili se odlučite za neku drugu haljinu, sigurni samo da ćete biti najlepša mlada i da će sve oči biti uprte u vas!

Izvor: Popsugar.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.