Beyonce je poznata po svojo figuri na kojoj joj mnoge žene zavide (foto: Glamour)
Beyonce je poznata po svojo figuri na kojoj joj mnoge žene zavide (foto: Glamour)

Ne postoji prečica do savršenog izgleda. Ali postoje neke veoma efikasne vežbe koje vam mogu pomoći da što pre stignete do cilja. Ove vežbe pružaju upravo to – maksimalne rezultate uz minimalne napore, a donosi ih jedan od najboljih fitnes trenera širom sveta. Zato zgrabite flašicu sa vodom i krenite što pre.

***Ukoliko ste propustili: Beyonce dijeta: Ovo je tajna pevačicinog vitkog izgleda!

Ponekad se pitamo da li Beyonce živi u nekom paralelnom univerzumu u kome dan traje 50 sati. Jer kako bi onda drugačije mogla da se nosi sa vrhunskom karijerom, svojim brojnim poslovnim poduhvatima, materinstvom i još ima vremena da održava svoje savršeno telo? Tajna nije u dodatnim satima, već u tome da svaki sekund svakog sata maksimalno iskoristite. Pevačica zato nema vremena za neefikasne vežbe, već zahteva da njen fitnes program bude do tančina isplaniran kako bi dobila najviše iz njega. A njen režim vežbanja nam donosi lični trener Beyonce i nutricionistički guru, Marco Borges.

Beyonce i Marco su napravili savršen plan vežbi i zdrave isgrane za figuru peščanog sata (foto: Pinterest)
Beyonce i Marco su napravili savršen plan vežbi i zdrave isgrane za figuru peščanog sata (foto: Pinterest)

On nije osmislio samo njen fitnes režim, već je pevačicu i njenog supruga ubedio da postanu vegani i počnu mnogo zdravije da se hrane. Beyonce je sa Borgesom čak i razvila 22-dnevni plan ishrane kojeg se pridržavala i uz redovno vebanje dovela svoje telo do savršenstva. Zato ovaj trener odgovara na pitanje: [tweetherder]Koji je najefikasniji i najbrži način da se dobije besprekorna figura u obliku peščanog sata?[/tweetherder]

“Imam nekoliko omiljnih poteza za struk poput peščanog sata, ali najbrži način i najlakši je kombinacija sklekova i izbačaja noge”, kaže Borges. “Sklekovi aktiviraju grudne mišiće, ruke i ramena. A udarci nogom u stranu deluju na kosinu struka i oblikuju ga u željenu formu”. Tako da je ova kombinacija 2 u 1 savršena za sve koji nemaju dovoljno vremena, a žele maksimalne rezultate brzo i lako.

  • Zauzmite početni položaj. Telo mora da formira dijagonalnu liniju u odnosu pete i glave, i neka bude zategnuto.

  • Spustite se i uradite sklek.

  • Nakon podizanja, desnom nogom zamahnite ispod tela. Ako ste dovoljno stabilni, možete u isto vreme podići i levu ruku.

  • Odradite još jedan sklek, i ponovite udarac drugom nogom.

  • Pokušajte da odradite 12-15 ponavljanja.

https://www.youtube.com/watch?v=ncWskrntOjI

A i sama Beyonce nam je u samo 15 sekundi pokazala kako zaista izgleda njen režim vežbanja. Pogledajte i sledite njene savete za savršenu figuru u obliku peščanog sata.

Izvor: Byrdie.co.uk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.