tretman
Da li ste spremne da probate? (foto:Unique Hotels/Flickr.com)

Ako vas zanima šta je novo kozmetička industrija “iznedrila”, dozvolite nam da vam predstavimo najnoviji hit tretman za – vašu vaginu!

Nakon što je takozvani vajazzling (ukrašavanje intimne regije cirkonima) zaludeo žene širom sveta, uobičajena “brazilka” više nije bila dovoljno kako bi žene svoje vagine smatrale dovoljno urednim i lepim. Tada je na kozmetičku scenu stupio tretman po nazivom “vajacial” – kozmetički tretman za ulepšavanje vaše vagine uz pomoć pare i različitih vitaminskih preparata.

Tvorac ove “metode”, koja vam garantuje neverovatno podmlađivanje vaše vagine i cele intimne regije, je izvesna Lisa Palmer, koja je u jednom intervjuu  ispričala kako je na ideju o vajacialu došla nakon razvoda. Tada je počela da izlazi sa mlađim muškarcima i shvatila je da je svu svoju pažnju posvećivala svom licu , zbog čega je zapostavila ostale delove tela. Rešila je da osmisli tretman koji bi vagini obezbedio hidriranost, veću elastičnost, ali je i zategao!

U ovom neobičnom tretmanu koriste se sastojci kao što su kokosovo ulje, vitaminska krema, med i belanca, a kako “vaginalno ulepšavanje” izgleda u praksi, možete videti ovde:

Izvor: refinery29.com
4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.