Novak Đoković predstavio liniju proizvoda bez glutena i laktoze

djokolife

Svetski reket broj jedan i najpopularniji sportista u Srbiji, Novak Đoković predstavio je juče u Milanu novu liniju proizvoda i prvu na kojoj se nalazi njegovo ime. U pitanju su zdrave grickalice, odnosno prehrambeni proizvodi bez glutena i laktoze, Djokolife.

U ovoj liniji proizvoda na kojoj je sportski as radio godinu dana, a koju je osmislio upravo na osnovu svog načina ishrane i brige o uravnoteženosti tela i uma, nalaze se mleko, keks, energetske štanglice i drugi proizvodi.

*** Ukoliko ste propustili: Evo kako gluten može ugroziti vaše zdravlje!

“Želeo bih da se zahvalim svima koji su danas prisustvovali lansiranju #DjokoLife koncepta u Milanu. Verujem da je većina vas primetila koliko pažnje posvećujem zdravlju svog tela, a i uma. Zdravlje je u svakoj profesiji odlučujući faktor uspeha, pa tako i u mojoj. Zbog čestih promena vremenskih zona, klime, i kontinenata jako je teško održati konstantnost u ishrani. #DjokoLife je rezultat mog višegodisnjeg traganja za najboljim rešenjem. Vrhunski tim nutricionista je radio sa mnom na ovom projektu više od godinu dana i sa ponosom vam danas predstavljam proizvode – bez glutena i laktoze!” napisao je Novak na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

S obzirom na popularnost koju Novak ima, ne sumnjamo da će ovi proizvodi doživeti veliki komercijalni uspeh.

 

djokolife1

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.