Nos Vojvotkinje, jagodice Angeline: Ovako izgleda SAVRŠENA ŽENA!

Ovo dame sa najpoželjnijim delovima lica (foto: Wenn)
Ovo dame sa najpoželjnijim delovima lica (foto: Wenn)

Nos Vojvotkinje Catherine. Usne Penelope Cruz. Oči Keire Knightley. Ovo možda zvuči kao nabrajanje delova tela poznatih dama, ali ovo su zapravo tri najpopularnija zahteva sa kojima se susreće facijalni plastični hirurg, doktor Julian De Silva.

Ovaj doktor iz Londona pratio je najtraženije prohteve svojih pacijentkinja poslednje decenije, među kojima su i jagodice Angeline Jolie, brada Selene Gomez i koža Reese Witherspoon (mada nam nije jasno kako neko može da traži od plastičnog hirurga kožu poput poznate glumice, ali da budemo iskreni, Reese zaista sija). De Silva je nedavno napravio “mešavinu” svih ovih delova tela, kako bi stvorio ‘savršeno lice’.

“Najčešće na konsultaciju dolaze dame sa fotografijom poznate ličnosti i kažu: ‘Hoću da izgledam ovako'”, kaže doktor za The Mirror i dodaje: “Meni to predstavlja izazov kako bih njihove proporcije lica prilagodio željenim i savetujem ih da li će im novi izgled pristajati. Nekad ipak moramo da promenimo plan jer smo organičeni kada je menjanje onog što nam je Bog podario u pitanju”.

(foto: Goodhousekeeping.com)
(foto: Goodhousekeeping.com)

Ovo savršeno lice možda NIJE najlepše po nekim standardima i ukusima svih, jer mnogo je žena koje imaju lepo i poželjno lice, a ne uklapaju se u ovaj uzak kalup. Ipak, zanimljivo je videti šta većina žena smatra privlačnim na svom polu. Mada bi bilo vrlo interesantno kada bi neko napravio najpoželjnije muško lice, zar ne?

Izvor: Goodhousekeeping.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.