Najoriginalniji oglas lične prirode na svetu (foto: Instagram)
Najoriginalniji oglas lične prirode na svetu (foto: Instagram)

Na ovogodišnjem Bank of America Chicago Marathonu odvila se neverovatna ljubavna priča koja se zahvaljujući društvenim mrežama proširila po celom internetu.

Noć uoči same trke Steve Bergstrom je odlučio da iskoristi šansu što će ga gledati na hiljade žena da im na neki način privuče pažnju. On je, uz pomoć svoje rođake, napisao na leđima da je singl, kao i da ko želi može da ga pronađe na Facebooku. 

“Nisam to uradio da bih sebi obezbedio što je više sastanaka više moguće. Sasvim suprotno, uradio sam to jer sam umoran od dejtova i želim da se skrasim”, izjavio je ovaj 30-godišnjak u intervjuu za ABC News.

Ovaj trik je upalio i u veoma kratkom vremenskom roku je Steve dobio preko 1.000 zahteva za prijateljstvo.

Međutim, na samoj trci je upoznao devojku Liz Heisler koja je, takođe, došla na ovaj maraton sa natpisom na leđima. Na njenim je, pak, bila slika njene mačke uz oglas da traži mačka za nju.

“Rekao sam joj da ćemo izgubiti neverovatnu priču za svoje prijatelje ako ne odemo na piće nakon ovoga”, nastavio je svoju ispovest Steve. “Sve u svemu, makar smo proveli nekoliko zabavnih nedelja zajedno.”

Pa, to znači da je Bergstrom i dalje slobodan. A možete ga pronaći na Facebooku. (:

Izvor: Popsugar.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.