sofia-vergara-600x450

Muškarci je obožavaju, a žene širom sveta joj zavide. Ubistveno telo, seksi verenik, fantastična karijera; izgleda da u životu glumice Sofie Vergare sve ide po planu. Ipak, lepa Kolumbijka nije tako savršena kao što mislite. Ima jednu veliku manu – obožava slatkiše: sladoled, torte, kolače, peciva… Svu ovu ‘nezdravu’ hranu Vergara je tamanila kao mala u rodnom Barankilju i zato je i imala problema sa viškom kilograma kao dete. Kako sama kaže i dalje je ‘opsednuta’ njima i čak je htela da se odrekne slatkiša hipnozom kada je čula da postoji neko ko u Los Anđelesu sprovodi ovu metodu.

Iako je oduvek volela svoje telo i nije se previše opterećivala odlaskom u teretanu, sve se promenilo kada je proslavila 40. rođendan.

“Tada sam počela da primećujem da mi se telo opustilo i rešila sam da se ozbiljno posvetim tome.”

Danas, u 43. godini Sofia je i više nego predana vežbanju i svakodnevnim treninzima i to samo sa jednim razlogom – da bi nesmetano mogla da uživa u poslasticama.

“Ako sebi priuštim to zadovoljstvo, onda sutradan još napornije vežbam. Moj moto kod vežbanja je veoma jednostaan: Bez bola nema ni kolačića.”

Sofia-Vergara

Glumica zbog problema sa kolenima ne može da trči i održava kondiciju džogingom i čučnjevima, ali zato koristi jogu, pilates, preskakanje vijače i voznju biciklom da bi očuvala svoje obline po kojima je poznata. Njen lični trener Anna Kaiser je pokazala u kratkom videu koje to pokrete Sofia koristu pri vežbanju i kako održava formu i trbušnjake na kojima bi joj pozavidele i dve decenije mlađe kolegenice.

Izvor: Health.com/Instagram/Shape magazine
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.