Poznata glumica Džejn Sejmur, koju pamtimo po 007 filmu “Živi i pusti druge da umru”, nedavno se fotografisala za “Plejboj” magazin, te otkrila da je uspela da održi sjajnu formu i mladolikost. Ona je u jednom intervjuu otkrila koja je njena tajna.

“Danas, sa 67 godina, osećam se znatno više seksi nego kad sam bila mlađa, a sve samo zato što se osećam jako lepo u svojoj koži”, rekla je glumica nakon fotografisanja za Playboy

Samopouzdanje je godinama gradila, te danas kaže da je došla do faze kada više nikome ne mora da se dokazuje.

Ipak, to joj je olakšao njen izgled, za koji kaže da je odgovorna genetika ali i neobičan životni stil koji je gradila godinama.

Evo kako izgleda dan poznate glumice, šta jede i u čemu uživa.

Džejn je ljubitelj sportskih aktivnosti, ali ne i intezivnih vežbi. Iako izgleda fantastično, tvrdi da ne trenira svakog dana. Poslenjih nekoliko godina igra golf, a već trideset godina radi pilates.

Kada je reč o vežbanju u teretani, ona ima tačno utvrđen program. Trening započinje vrućim tušem, potom sledi trčanje traci, i na kraju statične vežbe za snagu kada podiže tegove manje težine koji su zaduženi za oblikovanje tela.

Zdrava ishrana

Glumica obožava slobodno vreme da provodi na čistom vazduhu. Osim šetnji u prirodi, najčešće je možemo videti u njenom vrtu gde uzgaja prirodnu hranu. Voće i povrće o kome se sama brine je osnova njene ishrane, ističe.

Vino

“Kakav bi to život bio kad sebi ponekad ne bi mogla da priuštim čašu vina, pogotovo ako vas je mama, profesionalna somelijerka, već u mladosti naučila sve o čarima finog vina”, kazala je u intervjuu za Plejboj te potvrdila da ni u 67. godini ne odustaje od svog omiljenog napitka.

Odbija botoks

Sejmurova je više puta u medijima kazala da je jednom probala botoks, ali je rešila da je to poslednji put. “Nikad više! Radije ću biti najbolja ja za svoje godine nego kao mnoge druge kojima se na licu točno vidi šta su napravile.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.