Nije sve u genetici: Kendall Jenner otkriva tajnu svoje lepote

Prirodna lepotica koja malo vežba i obožava nezdravu hranu (foto: Instagram)
Prirodna lepotica koja malo vežba i obožava nezdravu hranu (foto: Instagram)

Ako je istina ono što je nedavno izjavila, onda joj zavide sve žene sveta.

Mlada manekenka Kendall Jenner priznala je da nije vežbala četiri meseca, i ne samo da redovno ne trenira, već se uvek ni ne pridržava zdrave ishrane. “Volim svu nezdravu hranu. Pica, pržena piletina, sve to”, kaže 20-godišnji model. I kada je održavanje lepote u pitanju ona nema posebnih tajni. “Veoma sam nezahtevna i lenja kada je u pitanju održavanje lepote. Ništa u vezi mojih navika nije nimalo posebno”, dodaje Jennerova.

Ipak, postoje mali trikovi kojih se mlađa sestra Kim Kardashian pridržava kako bi zasijala na svakoj reviji i modnim snimanjima. Ovo su njeni saveti kako da održite svoju lepotu i budete uvek sređeni i sveži.

Uvek, ali uvek skinite šminku uveče

“Veoma sam opterećena pranjem lica, čak i pre nego što sam postala manekenka. Ali sada mnogo više vodim računa o tome jer stalno nosim mnogo šminke. Lice perem najmanje dva, tri puta dnevno”, kaže Kendall.

Ruke držite dalje od lica

Još jedan beauty trik koji je pokupila od starijih sestara? “Želele su da ne prolazim kroz iste probleme kao one u mojim godinama, te su me savetovale da nikada ne pipam lice, ne čačkam bubuljice i nanosim kremu na oči”.

Mali beauty trikovi Kendall Jenner (foto: Instagram)
Mali beauty trikovi Kendall Jenner (foto: Instagram)

Braon senka za oči za prirodan izgled

Kao zaštitno lice bredna Estee Lauder i ona je učestvovala u kreiranju palete senki za oči u braon nijansama. “Volim pirodni look koji postižem braon senkom, tako da sam zato i kreirala senke u tim tonovima”, dodaje Jennerova.

Pre spavanja operite kosu za savršene lokne

“Moja kosa je veoma ravna i svilenkasta. Zato uveče zaspim sa mokrom kosom i ujutru ona dobije neverovatnu teksturu. Tako, bez mnogo truda, imam savršenu frizuru svaki put”, savetuje ona.

Pijte mnogo vode

“Unosite mnogo tečnosti tokom dana”, je najvažniji savet koji Kendall nudi za lepotu. “Ovo je neophdno kako bi vam koža uvek bila hidrirana i sveža”.

Izvor: Dailymail.co.uk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.