Neverovatno kreativni crteži: Diznijeve princeze i haljine od latica i perja

Špagete kao kosa...Nema granica inspiracijama za ovu mladu umetnicu
Špagete kao kosa…Nema granica inspiracijama za ovu mladu umetnicu

Mlada umetnica sa Novog Zelanda Kristina Webb je stekla veliku popularnost svojim neobičnim crtežima. Ona u radu koristi drvene boje, olovke i papir, ali se tu ne zaustavlja. Inspiraciju dobija ponajviše sa interneta, ali i od svega što je okružuje: cveća, salate, hrane, pa su čak i špagete deo njenih umetničkih dela. Većina njenih crteža je veoma realnistična, pa se čini kao da će nacrtani lik svakog trenutka iskočiti sa papira.

20-color-pencil-drawing-by-kristina

Ova devetnaestogodišnjakinja je stekla veliku popularnost na Instagramu, gde ima skoro 2 miliona pratilaca. Ona kaže da je naučila da crta i pre nego što je znala da čita i piše, i da je od svoje 2 godine stalno sa bojicama u rukama i konstantno šara po praznim listovima papira. Najviše voli da crta radove koji nose u sebi određeno značenje, a nedavno je izdala i svoju prvu knjigu Color me creative, koja je naišla na pozitivne kritike. U njoj Kristina sa 50 različitih izazova crtanja podstiče mlade da razvijaju svoju kreativnost.

Evo šta ova mlada umetnica kaže o svom talentu i kako nastaju ovi savršeni radovi.

Ovo su neki od njenih neverovatnih i nesvakidašnjih crteža.

1-color-pencil-drawing-by-kristina 2-color-pencil-drawing-by-kristina 3-color-pencil-drawing-by-kristina 4-color-pencil-drawing-by-kristina 5-color-pencil-drawing-by-kristina 7-color-pencil-drawing-by-kristinawebb 8-color-pencil-drawing-by-kristina-webb 9-color-pencil-drawing-by-kristina 10-color-pencil-drawing-by-kristina 11-color-pencil-drawing-by-kristina. 12-color-pencil-drawing-by-kristina 13-color-pencil-drawing-by-kristina 14-color-pencil-drawing-by-kristina 15-color-pencil-drawing-by-kristina 16-color-pencil-drawing-by-kristina 17-color-pencil-drawing-by-kristina-webb 18-color-pencil-drawing-by-kristina 19-color-pencil-drawing-by-kristina 21-color-pencil-drawing-by-kristina 22-color-pencil-drawing-by-kristina 23-color-pencil-drawing-by-kristina

Izvor: Webneel.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.