Gwilym Pugh je bio preduzetnik koji je osnovao uspešnu kompaniju za osiguranje iz svoje sobe. 

Bez obzira na poslovni uspeh, rad od kuće i povrede koje je u međuvremenu zadobio, uticali su nepovoljno na njegov izgled. Mladi britanac je imao 127 kilograma, a odluku da smrša i pusti bradu je doneo, nakon što mu je njegov frizer rekao da bi mnogo bolje izgledao sa bradom.

U to vreme sam imao previše kila, radio sam po 12 sati dnevno, a uz to sam bio i povređen, pa nisam mogao uopšte da treniram“, izjavio je mladi Velšanin. “Posao je napredovao, ali sam ja bio nesrećan i želeo sam nešto da promenim kako bi povratio zdravlje”.

Gwilym i njegovi prijatelji su osnovali bend pre nekoliko godina, koji je morao da napusti usled previše obaveza. Frizer ga je savetovao da ponovo počne da svira i da pusti bradu, kako bi izgledao kao “pravi muzičar”. Kako bi još više promenio svoj izgled, odlučio je da promeni ishranu. Ipak, najznačajnija promena je bila odluka da napusti svoj posao.

View this post on Instagram

So today has been an absolute whirlwind!! I woke up with a banging hangover after the @vo5 @nmemagazine awards to news the article about my personal journey has pretty much gone viral around the world 😱 I’m so incredibly grateful to everyone commenting kind words and supporting me, I think it’s easy to criticise people, especially online, but it’s 2018 and we need to start lifting each other up! Literally anything is possible, even if you’re not aware of it yet. . . PS.. huge thank you to @instagram for making my journey possible!! . . . . . . . #beforeandafter #transformation #gingerbeard #weightloss #fatlossjourney #redhead #gingerhair #gingerman #igtransformation @instagram

A post shared by Gwilym C Pugh (@gwilymcpugh) on

“To je bila najbolja odluka koju sam doneo, s obzirom da više ne sedim po 10, 11 sati dnevno” navodi dečko koji je uspeo da izgubi preko 40 kila u periodu od 5 godina. U periodu kada je počeo da mršavi i pušta bradu, napravio je instagram, koji je otkrio velški krojač Nathan Palmer, nakon čega su stvari krenule nabolje za Gwilym.

Gwilym je sada model za modnu agenciju u Londonu i uživa u svom poslu. Radio je za brojne poznate brendove i postao je poznat širom svoje zemlje. Na svom instagramu ima preko 300 hiljada pratilaca, pogledajte i same zašto. Njegov trud se višestruko isplatio, jer je nedavno postao brend ambasador novog brenda za negu muškarca, čiji je vlasnik popularni fudbaler David Beckham.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.