Negujte ljubav: 7 sitnica zbog kojih će vas partner zavoleti još više

par- zagrljaj- ljubav
(foto: favim.com)

Svi dobro pamtimo neumorne “leptiriće” u našem stomaku svaki put kad nam ON priđe. 

Da, vaš muškarac može biti zaljubljen u vas isto kao prvog dana.

Kako?

Otkrivamo vam 7 jednostavnih sitnica kojima ćete ga iznova i iznova osvajati:

Nasmejte ga svaki dan

Kada nekog uspete da nasmejete učinićete da se i vi i ta druga osoba oseća lepo. Osmeh budi najlepši osećaj u nama a pogotovo ako je to osmeh voljene osobe. Vaš partner će vas zbog toga samo više voleti. Zato, smejte se i zasmejavajte druge.

Spavanje na ramenu

Da li zbog filmova  koje smo gledali ili zbog toga što se tu osećamo bezbedno nije ni važno, važno je da je spavanje na ramenu nosi neku posebnu čar. Kod žena budi osećaj sigurnosti  a kod muškaraca se javlja zaštitnički osećaj. Složiće se svi muškarci, videti spokojnu ženu koja spava na ramenu je neprocenjivo.

dečko- osmeh- par
(foto: favim.com)

Buđenje pored vas

Možda ga ne vidite, možda to radi krišom ali svaki muškarac obožava da vas gleda  dok spavate. Retko će priznati da je to istina ali verujte češće radi to nego što mislite.

Dan za izležavanje

Prvi put kada provedete zajedno 24h  i ne postane vam zamorno već razmišljate da biste mogli ovako celu večnost, znaćete da je zaljubljen u vas. Znaće i on to, ne brinite. Ponavljajte takva druženja jer će vas to samo dodatno zbližiti. Vraćanje na nešto što vam je prijalo na početku veze može samo probuditi dodatnu strast.

izležavanje- dečko- devojka
(foto: favim.com)

Susret posle dužeg vremena

Vaša odsutnost u njegovom životu stvoriće mu osećaj nedostajanja. Sigurno vam to neće priznati ali znaćete da je tako po jačini zagrljaja kada se ponovo vidite. Jedan iskren zagrljaj govori više od hiljadu reči.

Kada može da se osloni na vas

Shvatićete da imate pravu osobu pored sebe kada budete mogli da se oslonite na nju bilo kad i bilo gde. Isto tako je i sa jačom polovinom. Kada shvati da  može da računa na vas u svako doba osećaće se bezbrižno. Sigurno će vam retko tražiti pomoć  jer je za njega to znak slabosti ali budite bez brige. Oseća i on, iako ne govori.

Prva velika svađa

Svađe su normalna stvar. To ne znači da se manje volite  ili ne volite uopšte. Ne, to znači da nismo svi isti i da svako ima pravo na sopstveno mišljenje. Svađe ostavljaju gorak ukus u ustima. On će to brzo zaboraviti, kao i svako muško. Žene pamte danima i danima. Zažmurite, progutajte knedlu i zagrlite ga. Sve će se rešiti ako se volite.

par- veza- osmeh
(foto:favim.com)
Izvor: zadovoljna.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.