Nedeljni horoskop: Jaka energija Lava se ne da!

HOROSCOPE-03 (3)

 

Horoskop za vas priprema astrolog Snežana Vojinović!

Ovog utorka odlazi Jupiter iz Lava. Odlazi cirkus iz našeg malog grada”. Posle sjaja, drame, pozornice, vatrene i aktivne energije ulazi u praktičnu, zemljanu, pasivnu energiju Device. Posle dvanaest godina kraljevska bela zvezda “spušta se na zemlju” jer je vreme za žetvu. Posle perioda uživanja, zabave, kreativnosti, igre, posle sjaja “pozornice i reflektora” dolazi jedan sasvim drugačiji period i ciklus u kome do izražaja dolazi svkodnevni život, rutina, realnost – i oni mali sitni detalji koji život znače. Dolazi nam energija realnosti i zdravog razuma. Sreća neka je sa vama Device!

Ne sklanjajte crven tepih još uvek… Ne da se energija Lava, ovog vikenda u velikom stilu sa energijom Mladog Meseca nudi nam priliku za novi početak. Mesec i Sunce u društvu retrogradne Venere nude nam šansu da obnovimo ljubav, upalimo baklje ljubavi. Neko će da obnovi sjaj stare ljubavi, neko će da zapali vatru nove ljubavi. Novi početak sa ukusom prošlosti – ljubav u retro stilu. U subotu ne jenjava vatra ljubavi, rasplamsava se u zagrlaju Sunca i retrogradne Venere…“Gori vatra sad u nama, gori ljubav puna plama”… U saradnji sa retrogradnim Uranom moguća su razna iznenađenja i “već viđeni” događaji i doživljaji. Izvadite disko kuglu, zanjišite kukovima i budite originalni, drugačiji, svoji i “duplikati će znati ko je original”….

Ove nedelje za vaš znak ili podznak….

_____________________________________

OVAN:

Ulaskom Jupitera u Devicu sreća će zakucati na vrata vašeg sektora svakodnevnog života i rutine, onih malih sitnih stvari što život znače, sektora rada, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika. Vreme je za novu energiju, više praktičnog, realnog optimizma. Vreme je da konačno pronađete posao, ako ga imate možda da pronađete nešto bolje. Kako vam je zdravlje? Vreme je za bolji odnos prema zdravlju, za vežbanje, dijete. Red, rad i disciplina bi mogli biti vaš moto narednih godinu dana. Mlad Mesec u Lavu sve sa retrogradnom Venerom podići će atmosferu u vašem emotivnom i ljubavnom životu, pružiti priliku za nešto novo, možda uz nećkanje, premišljanje ili sa energijom emotivne prošlosti. Ipak u saradnji sa Uranom iz vašeg znaka za vas nema granica, čuda su moguća. Uživajte.


_____________________________________

BIK:

Ulaskom Jupitera u Devicu sreća će zakucati na vrata vašeg sektora emocija, ljubavi, kreativnosti, uživanja, zabave, odmora, hobija, dece. Vreme je za romantiku, za uživanje, bolji odnos sa decom, očekujte nešto lepo od dece vi koji decu imate. Neko bi mogao da isplanira put svog života, neko da poželi bebu, unuče, nekome se smeši nova ljubav, veridba, venčanje. Biće slavlja. Posao bi mogao da bude vaša ljubav i zabava, ili još bolje da spojite lepo i korisno. Ljubav, zabava, uživanje mogli bi biti vaš moto narednih godinu dana. Mlad Mesec u Lavu sve sa retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost novog početka, nešto vezano za dom, porodicu, porodične odnose. U saradnji sa Uranom mogli bi da napunite baterije u nekoj vrsti povlačenja, “iza kulisa”. Moguća je i neka tajna. Ljubav u neka četiti zida daleko od pogleda drugih ljudi.

_____________________________________

BLIZANCI:

Ulaskom Jupitera u Devicu sreća će zakucati na vrata vašeg sektora doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari, vaših korena, sećanja, nostalgije, roditelja. Vreme je za bolje porodične odnose. Nekome sledi preuređivanje, renoviranje, nekome selidba. Neko će se vratiti kući, neko će od kuće otići radi posla, učenja. Neko će kupiti svoj prvi stan, kuću. Možda se neko od vas odluči za privatni porodični biznis. Vaš moto u narednih godinu dana mogao bi biti tamo gde je srce tamo je dom. Mlad Mesec u Lavu sve a retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost novog početka, najpre u bliskim odnosima, u komunikaciji. Možda je vreme za neke odluke, one emotivne prirode. Možda za neke razgovore o prošlosti. U saradnji sa Uranom mogući su neki iznenadni događaji, možda put, iznenadne vesti i sl.

_____________________________________

RAK:

Ulaskom Jupitera u Devicu sreća će zakucati na vrata vašeg sektora misli, reči i pisane i izgovorene, komunikacije, ideja, braće i sestara, komšiluka, kretanja, kraćih putovanja, učenja. Vreme je za bolju realniju komunikaciju, za bolji protok informacija, bolje odnose sa najbližima, za više kretanja, za češća kraća putovanja. To bi mogla da budu i poslovna putovanja. Bolja komunikacija, više kretanja mogao bi da bude vaš moto u narednih godinu dana. Mlad Mesec u Lavu sve a retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost nekog novog početka vezanog za vaše lične finasije, za vaš odnos prema vrednostima, za vašu emotivnu i materijalnu sigurnost. U saradnji sa Uranom mogući su neki novi poslovni potezi, nove ideje, nešto novo u vezi vaše karijere, društvenog statusa i položaja.

_____________________________________

LAV:

Izlaskom Jupitera iz vašeg znaka i ulaskom u Devicu neće vas napustiti sreća, ona  će zakucati na vrata vašeg sektora finasija, odnosa prema vrednostima, sektora emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Vreme je za bolji protok novca, veći priliv sredstava, negde će to biti novi posao, negde nove ideje kako povećati prihode. Više sigurnosti i više samopoštovanja mogao bi biti vaš moto u narednih godinu dana. Mlad Mesec u vašem znaku sve a retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost nekog novog početka koji možda ima primese prošlosti ili će to biti baš pozdravljanje sa prošlošću. Stare ljubavi mogu obnoviti sjaj, ima mesta i za nove ljubavi. U saradnji sa Uranom, neko će na neki iznenadni put, neko će krenuti da nešto uči, neko će širiti vidike i promeniti životnu filozofiju. Iznenadna sreća je moguća.

_____________________________________

DEVICA:

Ulaskom Jupitera u vaš znak sreća će zakucati na vaša vrata, na oblast koja se odnosi na vas lično, vaš izgled, karakter, predispozicije, mogućnosti. Ovo je vaše vreme, dugo ste čekali na njega. Vreme za neke zaista lepe stvari u vašem životu, za sreću, prosperitet, blagostanje. Ljubav, posao, zdravlje, putovanja, školovanje…samo su neke od mogućnosti. Više optimizma, zaštita, vitalnost. Neko će da putuje, neko će da se školuje, neko da se zaposli, neko uplovi u bračne vode, možda dođe na red i neka beba. Više je bolje, bi mogao da bude vaš moto u sledećih godinu dana, koliko će Jupiter boraviti u vašem znaku. Mlad Mesec u Lavu sve a retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost nekog novog početka koji je ili neka tajna ili je vaša želja i potreba da se na kratko povučete i napunite baterije. U saradnji sa Uranom moguće su iznenadne promene, regeneracija, podrška i emotivna i finansijska.

_____________________________________

VAGA:

Ulaskom Jupitera u Devicu sreća će zakucati na vrata vašeg sektora skrvenog, tajni, podsvesti, duhovnosti, psihologije, vere, zatvorenih ustanova, snova, svega onog “iza kulisa”. Vreme je da napunite baterije, da se pripremite za Jupiterov ulazak u vaš znak. I ako ćete na to čekati godinu dana imate sasvim dovoljno vremena da “radite na sebi”, svojoj duhovnosti, skrivenim stvarima i potencijalima. Jupiter ovde nudi i jednu svojevrsnu zaštitu. Vaš moto za narednih godinu dana bi mogao da bude strpljivo čekam, jer ko čeka dočeka. Mlad Mesec u Lavu sve a retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost nekog novog početka u vašim društvenim i prijateljskim odnosima. Moguća su i razna iznenađenja. Nove ljubavi ili novo stare. Neko preispitivanje emotivne prošlosti, iznenadni ljubavni susreti. U saradnji sa Uranom možete očekivati neočekivano u partnerskim odnosima i u odnosima sa javnošću.

_____________________________________

ŠKORPIJA:

Ulaskom Jupitera u Devicu sreća će zakucati na vrata vašeg sektora društvenosti, prijateljstva, prijateljskih odnosa, grupnih dešavanja, želja, nadanja, ideja, iznenadnih dešavanja, budućnosti, humanosti. Vreme je da se pokrenete, proširite sfere delovanja, vreme je za nove ideje, nove poslove, iznenadne poteze. Za nova prijateljstva, za humanitarni rad ili samo vašu humanost, za iznenadne odluke. Vreme je da se pokrenem i iznenadim i sebe i druge bi mogao da bude vaš moto u narednih godinu dana. Mlad Mesec u Lavu sve a retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost nekog novog početka u profesionalnom smislu, nešto novo kada su u pitanju vaša karijera i društveni položaj. Vreme je za realizaciju nekih ambicija. Vreme je da pokrenete emocije i stare i nove, promenite ili poslovni ili emotivni status. U saradnji sa Uranom možete očekivati neke zaista neočekivane poslovne poteze i da spojite lepo i korisno.
 

_____________________________________

STRELAC:

Ulaskom Jupitera u Devicu sreća će zakucati na vrata vašeg sektora karijere, društvenog položaja i statusa, ega, roditelja. Vreme je da se pokrenete u profesionalnom smislu. Vreme je za realni optimizam. Možda je to neki novi posao, uspeh, položaj. Ovo je period sa više šansi i mogućnosti koje vode ka uspehu. Bolji odnosi sa autoritetima od roditelja do države. Vreme je da svetu pokažem šta mogu bi mogao da bude vaš moto u sledećih godinu dana. Mlad Mesec u Lavu sve a retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost nekog novog početka u vašoj životnoj filozofiji, pogledu na svet i okolinu. Neko će krenuti na put, neko u obrazovanje, neko u potragu za nekom emotivnom istinom. U saradnji sa Uranom moguće su nove ljubavi ili vraćanje nekih starih.

_____________________________________

JARAC:

Ulaskom Jupitera u Devicu sreća će zakucati na vrata vašeg sektora daljina, inostranstva, životne filozofije, vidika, obrazovanja, morala, zakona, pravde, istine. Neko će nastaviti školovanje sa više entuzijazma, neko će se vratiti u školu, neko će otići na neki put, put može biti ili zbog učenja ili posla. Neko će samo širiti vidike i svoj filozofski pogled na svet i okolinu. Neko će se okrenuti duhovnosti, veri, idealima. Dobra energija za sva pitanja zakona i pravde. Bolji pogled na svet, više optimizma i sreće mogao bi da bude vaš moto sledećih godinu dana. Mlad Mesec u Lavu sve a retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost nekog novog početka nešto što donosi suštinsku promenu. Ovo je i mogućnost regeneracije i transformacije. Neka vrlo intimna i strastvena priča, koja možda ima neke veze sa prošlošću. Bolje finasije. U saradnji sa Uranom neke iznenadne promene u porodici, porodičnim odnosima. Nekome možda preselenje, kupovina nekretnina, nasledstvo.

_____________________________________

VODOLIJA:

Ulaskom Jupitera u Devicu sreća će zakucati na vrata vašeg sektora promena, intime, strasti, tuđeg novca i podrške, pozajmica, kredita, poreza, stipendija. Možda je vreme da se finansije ustabile, da dobijete neke nove mogućnosti, veću podršku za neke vaše projekte. Vraćanje dugova, i otvaranje energije za nove prilive, dobitke. Vreme je i za suštinske promene, period za regeneraciju i transformaciju. Za bolje emotivne i intimne odnose. Više podrške i u emotivnom i u materijalnom smislu bi mogao da bude vaš moto sledećih godinu dana. Mlad Mesec u Lavu sve a retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost nekog novog početka, nove veze, nekog novog partnerstva i emotivnog i nekog drugog (prijateljskog, poslovnog). Možda je vreme da se pozdravite sa nekom emotivnom prošlošću  da krenete ispočetka. U saradnji sa Uranom vašim vladarem sve će biti moguće, i čuda su moguća.

_____________________________________

RIBE:

Ulaskom Jupitera u Devicu sreća će zakucati na vrata vašeg sektora partnerstva, emotivnog, porodičnog, poslovnog, prijateljskog, sektora odnosa sa javnošću, odnosa sa drugim ljudima, onim preko puta vas. Za neke od vas ovo je energija novih emotivnih veza, onih dužih, dugotrajnijih. Negde će to biti završetak, negde novi početak, posebno ako veza već neko vreme ne funkcionše. Ovo je energija slobode. Negde će doći do proširenja saradnje, novih poslovnih veza. Vreme je da sredim odnose “jedan na jedan” mogao bi da bude vaš moto u narednih godinu dana. Mlad Mesec u Lavu sve a retrogradnom Venerom doneće vam mogućnost nekog novog početka,u vašem svakodnevnom životu, poslu, poslovnim odnosima. Ljubav na poslu, stara ili nova. U saradnji sa Uranom promeniće se vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj bezbednosti. Nekome nova ljubav, nekome finasijski priliv u vidu iznenađenja.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.